...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018

Νεκρός σε τροχαίο έξω από την Πτολεμαΐδα

Νέο θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα Κυριακή, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, στο 1ο χιλιόμετρο Πτολεμαΐδας – Ανατολικού, λίγο μετά τις σιδηροδρομικές γραμμές, όταν το Ι.Χ. αγροτικό ημιφορτηγό που οδηγούσε ένας 59χρονος κάτοικος Πτολεμαΐδας, ξέφυγε από την πορεία του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και αφού εξετράπη της οδού ανετράπη στα χωράφια, με συνέπεια το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.
Στον τόπο έσπευσε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πτολεμαΐδας με δύο οχήματα και 5 άνδρες, καθώς διερχόμενοι πέρασαν τη σκόνη που σήκωσε η τρελή πορεία του ημιφορτηγού για καπνό και φοβούμενοι ανάφλεξη του οχήματος ειδοποίησαν την Πυροσβεστική. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πηγή: e-ptolemeos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .