«ήξεις αφήξεις…»


Μετά τη Συνέντευξη Τύπου του εκπροσώπου της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου κ. Νικόλαου Παπαχρήστου και τα όσα αναληθή, ανακριβή και υστερόβουλα ανέφερε, προκύπτει ένα ερώτημα, στο οποίο πρέπει να απαντήσει με σαφήνεια και ειλικρίνεια προς την τοπική κοινωνία:

Θα είναι τελικά επικεφαλής παράταξης στις προσεχείς εκλογές ή θα συνεχίσει να παίζει τον ρόλο του λαγού, όπως έπραξε και το 2010;

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
                                                             «Με συνέπεια και στο αύριο»
                                                            Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Αξιότιμε Sir Moyφας ,4 χρόνια ουτε το φρεάτιο στον ΟΤΕ έχεις καταφέρει να καθαρίσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ
    ΤΙΑ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ.
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ
    ΤΗΣ ΝΕΑΣ == ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ == ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΙΑ ΤΟΝ
    ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
    ΜΦΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ κκΜΟΥΦΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΒΑΙΑ ΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΕΩΑΙΑ ΛΑΓΕ ΜΟΥ ΜΟΥΦΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή την φορά,πό ότι φαίνεται, από λαγός θα γίνει κότα α ο κος Κοντός. Γιατι για να γίνει ξανά λαγός, πρέπει πρώτα να μπορέσει να σταθεί σαν υποψήφιος, που ούτε αυτό δεν μπορεί να κάνει. Δεν μπορεί να φτάσει σε εκλογές τούτος. 3 χρόνια σαν αντιπολίτευση είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ (δυστυχως για το Δημο), δεν αντιλαμβανεται τίποτα. Θα μου πεις μηπως εκανε τιποτα οταν ήταν συμπολιτευση, μονο σταματημενα και απληρωτα εργα αφησε, ισα που προλαβαν προεκλογικα να ξεκινησουν... Αα μην τον αδικω εκανε αναφορες και καταγγελιες και παραμυθιαζε ολη την παραταξη του οτι θα βγαλει από τη μεση τον Μούφα! και μετά που ρεζιλεύτηκε, λούφαξε, και ουτε οι δικοι δεν του δινουν πλέον σημασια! Αρε ερμο Αμυνταιο με τι υποψηφιους δημαρχους κατεντησες... 20 χρονια πισω πηγες με δαύτους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .