...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

Στον αγώνα τοξοβολίας Ανοιχτού Χώρου στο Καυτατζόγλειο Στάδιο στη Θεσσαλονίκη η Σ.Α.Λ. Φλώρινας


Στον αγώνα τοξοβολίας Ανοιχτού Χώρου που διοργάνωσε ο Σ.Κ.Ο.Α.Α.Π.Θ στο Καυτατζόγλειο Στάδιο στη Θεσσαλονίκη στις 9 και 10 Ιουνίου 2018, η Σ.Α.Λ. Φλώρινας συμμετείχε στην κατηγορία Αναπτυξιακό Ολυμπιακού Τόξου Ανδρών-Γυναικών, με τέσσερις Αθλητές.

 


Στην πρώτη εμφάνιση της ΣΑΛΦ στην τοξοβολία, η ΚΕΣΙΔΟΥ Άννα κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία των Γυναικών και έφερε το πρώτο χρυσό μετάλλιο. Στην ίδια κατηγορία, η ΤΣΩΤΣΟΥ Ελένη κατατάχτηκε στην 7η θέση, ενώ στην κατηγορία των Ανδρών ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ Σωτήριος βρέθηκε στην 7η θέση και ο ΠΑΠΟΥΤΖΗΣ Λάζαρος στην 12ηθέση.

 


Μετά από πάροδο πολλών ετών, η Σ.Α.Λ. Φλώρινας έχει την ευκαιρία να επαναφέρει το άθλημα της τοξοβολίας στην Φλώρινα και να δώσει την ευκαιρία στους παλιούς αθλητές να θυμηθούν και στους νεότερους να γνωρίσουν αυτή τη μορφή αθλητισμού.


Για το Δ.Σ.

ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .