Σχετικά με εφορεία αρχαιοτήτων Φλώρινας

Σύμφωνα με πληροφορίες όσον αφορά την εφορεία αρχαιοτήτων Φλώρινας είχαν προκηρυχθεί  100 θέσεις εργατών στην Αχλάδα. Οι θέσεις αυτές συμπληρώθηκαν μετά την πρόσληψη ατόμων εκ των οποίων παραιτήθηκαν περίπου τα 17  και έπρεπε να γίνει αναπλήρωση θέσεων διότι στην προκήρυξη αναγραφόταν πως κατά την αποχώρηση κάποιου γίνεται αντικατάσταση με τον επόμενο του πίνακα.
Μια εβδομάδα τώρα δεν προχωρούν σε αναπλήρωση προσωπικού με αποτέλεσμα να χάνονται άδικα θέσεις εργασίας. Το θέμα αυτό θα πρέπει να λυθεί άμεσα και να γίνει γνώριμο σε όσους ενδιαφέρονται.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Κάθε χρόνο προβλήματα έχουμε με αυτή την εφορεία το υπουργείο πολιτισμού πρπει να κοιταξει λίγο τα προβλήματα που δημιουργούνται συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην εφορεία αρχαιοτήτων Κοζάνης προκηρυχθηκαν 200 θέσεις εργατών και εργάζονται 200 έγιναν αναπλήρωσης στην φλωρινα γιατί δεν εργάζονται 100 όπως βγήκε η προκήρυξη?πρέπει επιτέλους οι αρμόδιοι να κοιτάξουν γιατί δημιουργούνται συνέχεια προβλήματα σε αυτή την εφορεία αρχαιοτήτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .