...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018

Σύσκεψη για ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Την Τρίτη 05 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου σύσκεψη του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Αμυνταίου για την πυροπροστασία , παρουσία του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Κωνσταντίνου Θεοδωρίδη, των Αντιδημάρχων κ. Γιάννη Νάτση, κ. Χρήστου Ιωάννου, Κ. Γιάννη Χατζητιμοθέου, του Προέδρου της Δ.Κ. Αμυνταίου κ. Γιώργου Τρυφωνόπουλου, του Προέδρου της Τ.Κ. Βαρικού κ. Αποστόλη Κολέτσα , του Προϊστάμενου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Αμυνταίου κ. Τάσου Κατσουπάκη και του κ. Μιχαήλ Χρήστου , Προϊσταμένου Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Φλώρινας. Στη σύσκεψη παρευρέθησαν επίσης ο Α.Δ. Φρουράς Αμυνταίου κ. Σταύρος Κωνσταντάκης, ο Υποδιοικητής του Α. Τ. Αμυνταίου κ. Χρήστος Αβραμίδης, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας κ. Χρήστος Σπυρίδης, ο κ. Παναγιώτης Παράσχου από τη Δ/νση Δασών Φλώρινας, ο κ. Θωμάς Νικολάου από τον ΑΗΣ Αμυνταίου – Φιλώτα και ο κ. Γιώργος Τσουμήτας από το Ορυχείο Αμυνταίου.1 σχόλιο:

  1. Τι αποφάσισαν ; Δεν μας ειπατε ; Μήπως δεν αποφάσισαν τίποτα και πήγαν μόνο για τσιπουρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .