let's do it Greece στο Αμύνταιο+ΦΩΤΟ

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 η εθελοντική δράση «Let’ s do it Greece”΄, στην οποία ο Δήμος Αμυνταίου συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά. Ύστερα από διαδοχικές συσκέψεις με τους φορείς, τους συλλόγους και τα σχολεία του Δήμου αποφασίστηκε φέτος η δράση να λάβει χώρα στο Άλσος «Πευκάκια» στο Αμύνταιο.

Ο Δήμος Αμυνταίου εξασφάλισε και παρείχε τον απαραίτητο εξοπλισμό στους εθελοντές, ενώ παράλληλα με τις εργασίες καθαριότητας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τους μικρούς εθελοντές.
Επίσης ο Δήμος Αμυνταίου υποστήριξε υλικοτεχνικά τις δράσεις και σε πολλές τοπικές κοινότητες και σχολεία του Δήμου.

Θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε :

* Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Φλώρινας-Παράρτημα Αμυνταίου
* Το ΓΕΛ Αμυνταίου
* Τις Ελπίδες Αμυνταίου
* Τον Ερμή Αμυνταίου
* Τον Σύλλογος Καρκινοπαθών Αμυνταίου και Περιχώρων
* Το Σωματείο Συνταξιούχων Εργαζομένων ΔΕΗ Φλώρινας
* Τον Ποντιακό Σύλλογο Λεβαίας
* Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λεβαίας
* Τον Σύλλογο Γυναικών Λεβαίας


Από το Γραφείο Δημάρχου
















































Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Κανά φρεάτιο να δουμε πότε θα καθαρισουν ,τις πευκοβελόνες αν δεν τις μαζεψουν δεν τρεχει και τίποτα ,εγκαταλελειμμενα είναι ειναι τα πευκάκια έτσι και αλλιως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακου ,μονο 44 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ 38 ΟΙΚΟΠΕΔΑ εχει, ανακοινωσε το κανάλι ΑΛΦΑ. ΕΙΝΑΙ Ο πλουσιότερος Δήμαρχος στην Ελλαδα1! Τι εχει, δεν είπε στο Αμυνταίου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .