Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας με Α’ και Β’ Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας

Ο Α’ και ο Β’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας, κ. Αναστάσιος Καραμήτσος και κ. Γρηγόριος Σιάτσκας, συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Φλώρινας, Γιάννη Βοσκόπουλο, στο γραφείο του στο Δημαρχείο. Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην περιοχή της Φλώρινας. Οι κύριοι αντιπρόεδροι ενημέρωσαν, επίσης, τον κ. Δήμαρχο και για τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο κτίριο του Επιμελητηρίου, ζητώντας παράλληλα και τη συνδρομή του Δήμου.

Ο κ. Δήμαρχος είπε ότι, δυστυχώς, οι επιχειρήσεις στην περιοχή μας έχουν υποστεί σημαντικό πλήγμα, λόγω της οικονομικής κρίσης που περνάει η χώρα μας, με αποτέλεσμα πολλές οικογένειες να αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα επιβίωσης και οι δείκτες της ανεργίας να είναι ανοδικοί. Παράλληλα, ο κ. Δήμαρχος δήλωσε ότι θα στηρίξει τις προσπάθειες του Επιμελητηρίου για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.

Σχετικά με το κτίριο του ΕΒΕ, ανέφερε ότι ο καλύτερος τρόπος για την πραγματοποίηση εργασιών σε αυτό είναι μέσω αντίστοιχου προγράμματος, ώστε να υπάρξουν εκτεταμένες και πλήρεις παρεμβάσεις.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .