Συνάντηση του δημάρχου Φλώρινας με το προεδρείο του Συλλόγου Ορειβατών Χιονοδρόμων Φλώρινας


Συνάντηση με το Προεδρείο του Συλλόγου Ορειβατών Χιονοδρόμων- ΣΟΧ Φλώρινας, είχε την προηγούμενη εβδομάδα ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, στο γραφείο του.


Συγκεκριμένα, παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του ΣΟΧ, κ. Λάζαρος Καράντζας, ο υπεύθυνος ποδηλατικών δράσεων του Συλλόγου, κ. Θεόδωρος Σβάρνας, ο έφορος Αλπικού, κ. Κυριάκος Καράντζας, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας, κ. Χρήστος Μπαρδάκας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι δραστηριότητες του Συλλόγου και οι προγραμματισμένοι αγώνες για το 2018 στη χιονοδρομία και στην ποδηλασία. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κατέθεσε στον κ. Δήμαρχο έγγραφο με το οποίο ζητείται από τον Δήμο η συμβολή του Δήμου Φλώρινας, για την πραγματοποίηση των αγώνων Drosopigi Race Bike Marathon Race 2018, οι οποίοι αναμένεται να πραγματοποιηθούν στις 20 Μαΐου 2018, στην πόλη της Φλώρινας, με τη συμμετοχή σωματείων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Ο κ. Δήμαρχος διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Φλώρινας, παρά τις περιορισμένες οικονομικές του δυνατότητες, θα συνεχίσει να στηρίζει τις δράσεις του ΣΟΧ, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Παράλληλα, ανέφερε ότι με την πραγματοποίηση αθλητικών γεγονότων στην περιοχή μας αναδεικνύονται τα αθλήματα, αλλά και η περιοχή της Φλώρινας, που τα φιλοξενεί. Τέλος, ανέφερε ότι το πιο σπουδαίο από όλα είναι η προσέλκυση νεαρών Φλωρινιωτών να ασχοληθούν με νέες δραστηριότητες και κυρίως με τον αθλητισμό συνεχίζοντας την αθλητική παράδοση της περιοχής μας, αλλά και βρίσκοντας διεξόδους από την απαιτητική καθημερινότητά τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια