Υποψηφιότητα του κ. Τσιρώνη Γιώργου για την Προεδρία της ΔΗΜ.Τ.Ο Αμυνταίου





Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

  1. Την κάρτα Πότε την πλήρωσε να μας πει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πότε πλήρωσε την κάρτα να μας πει πρώτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο...αντ αυτου υποψηφιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικα μονο υπαλληλους μπορει να κατεβασει ο πρωην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εισαι ο επόμενος πρόεδρος και το ξέρουν και οι απέναντι, αλλά θα πρέπει ολους αυτους που σε πολέμησαν να τους βάλεις στη θεση τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη ρε φίλε σε παρακαλώ πες του μην μας κάνει κακό φοβόμαστε

      Διαγραφή
    2. εσενα πρέπει να σε βιτσίσει!

      Διαγραφή
  6. εκει στην νδ ειστε για τα πανηγυρια, ανοργανωτοι φουλ, ο κοσμος δεν ηξερε καν οτι ειχε εκλογες και περα απο αυτο ανθρωποι που εχουν καρτα μελους , ουτε καν τους πλησίασαν οι υποψήφιοι, ο καθένας κοιτάει την παρτη του στο Αμύνταιο και δεν γραφω ονόματα γιατί ξερω οτι το μπλόκ θα με λογοκρίνει απο την αλλη αυτοι που διαβαζουν τωρα αυτο το μηνυμα καταλαβαίνουν ποιους εννοω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγω μαθαίνω οτι και οι δυο ριχνουν πολυ χρήμα, πάντως αν ειναι να δώσουν τόσα λεφτά καλυτερα να κατέβαιναν για βουλευτές. Αλλα η αλήθεια ειναι οτι δεν αξίζει να εκτεθεί κανεις τόσο πολύ για τη θέση του προέδρου, σιγά το αξίωμα, που θα σκοτωθούμε κι ολας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οικογένεια πήρε 5.000 ευρω...παρεμβαίνουν και πιέζουν ολοι οι πολιτικοί..ετσι δεν γίνονται εκλογές....νομίζω το αποτέλεσμα κρίθηκε....καληνύχτα ΝΔ...δεν γυρίζω που να χτυπιέστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ,ΕΜΑΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ, ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣΕΙΣ, ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .