...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018

Εργασίες καταφυγίου αδέσποτων ζώων στο Αμύνταιο

 Στο τελικό στάδιο περαίωσης του καλλωπισμού των διαμορφωμένων χώρων του καταφυγίου αδέσποτων ζώων βρίσκονται τα συνεργεία του Δήμου Αμυνταίου. 


Η δημοτική αρχή σε συνεργασία με το προσωπικό του Δήμου Αμυνταίου, προσηλωμένη στις δεσμεύσεις της προς την τοπική κοινωνία, προσπαθεί να επιλύσει ένα χρόνιο πρόβλημα με τις βέλτιστες δυνατές λύσεις, σύμφωνες με την εθνική νομοθεσία και σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον. 

Οι προβλεπόμενες επεμβάσεις στον υπό διαμόρφωση χώρο που προτάθηκαν από το επιστημονικό προσωπικό του Δήμου είναι σύννομες με τους εθνικούς και κοινοτικούς κανονισμούς για την  υγιεινή και καλή διαβίωση των ζώων και η υλοποίηση τους συντονισμένα ξεκίνησε άμεσα με την ανεύρεση των αντίστοιχων πόρων χρηματοδότησης τους.

 ΠΡΙΝ
 ΜΕΤΑ

1 σχόλιο:

  1. Κανα φρεάτιο να δούμε πότε θα καθαρίσουν ,καμιά διαβαση πεζών στην πλατεία αγιου κων/νου πότε θα φτιάξουν ,καμια λακούβα να δούμε ποτε θα μπαλώσουν ,τα αδέσποτα με ενα σκυλόσπιτο και μια κουπα κροκέτες μια χαρα την βγάζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .