Συνάντηση Θέμη Μουμουλίδη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη

Συνάντηση Θέμη Μουμουλίδη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη. Εγκρίθηκε η ανακατασκευή του συνθετικού τάπητα [ταρτάν] στο Δ.Α.Κ. Κοζάνης



Με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη συναντήθηκε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θέμης Μουμουλίδης, για θέματα που αφορούν σε αθλητικές υποδομές της Π.Ε. Κοζάνης.

Ο υπουργός ενέκρινε ποσό 400 χιλιάδων ευρώ για την ανακατασκευή του συνθετικού τάπητα [ταρτάν] του Δ.Α.Κ. Κοζάνης, ένα έργο απαραίτητο για την ανάπτυξη υψηλού επιπέδου κλασικού αθλητισμού στον Δήμο Κοζάνης.

Ο Θέμης Μουμουλίδης ενημέρωσε τον υφυπουργό για σοβαρές ελλείψεις αθλητικών υποδομών [κολυμβητήριο Κοζάνης, γήπεδο Πτολεμαΐδας κ.ά.] στην Π.Ε. Κοζάνης. Επίσης συμφωνήθηκε να επισκεφτεί ο υπουργός την Π.Ε. Κοζάνης για ζητήματα αρμοδιότητάς του, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμη Μουμουλίδη
Σκηνοθέτη, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ
Μέλους Διαρκών Eπιτροπών
Μορφωτικών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Υποθέσεων

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Πως καταντησε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ κερατα εγινε,κατωπιν ενεργειων μου.....α ρεΘεμη εισαι και παλιος της αριστερας,μη μας γα...@@@@ την ιδαιολογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .