...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

Επιμελητήριο Φλώρινας: επιχειρηματική αποστολή στο Επιμελητήριο Πάφου


Μετά από το Σύμφωνο Φιλίας και Συνεργασίας των Επιμελητηρίων Φλώρινας και Πάφου -πριν από τρία χρόνια- και με μετρήσιμα αποτελέσματα στους τομείς της επιχειρηματικότητας, του πολιτισμού και της εξωστρέφειας, το Επιμελητήριο μας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κοζάνης διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στο Επιμελητήριο Πάφου.


Στόχος της επιχειρηματικής αποστολής είναι η δικτύωση των επιχειρήσεων της Φλώρινας, της Κοζάνης και της Πάφου στον αγροδιατροφικο τομέα, τον τουριστικό και στον γαστρονομικό. 


Στην αποστολή συμμετέχουν τρεις βραβευμένοι Σεφ της Π. Ε. Φλώρινας και ένας ζαχαροπλάστης καθώς και 30 επιχειρηματίες από την Π. Ε. Φλώρινας και την Π. Ε. Κοζάνης. 


Στόχος είναι η γαστρονομική προώθηση της Δυτικής Μακεδονίας και γι' αυτό θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11/5/2018 μεγάλη γαστρονομική εκδήλωση με προϊόντα της Δυτικής Μακεδονίας. Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν επιχειρηματικές συναντήσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .