ΔΤ Ε.Σ.Α.μεΑ.: Ένα χρόνο μετά, τα άτομα με αναπηρία περιμένουν να τηρηθούν οι δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού

8 Μαΐου, επέτειος ενός χρόνου από τη συνάντηση στο Μαξίμου
Ακριβώς ένα χρόνο πριν, στις 8 Μαΐου 2017, αντιπροσωπεία της ΕΣΑμεΑ και της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών είχε συνάντηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η συνάντηση είχε χαρακτηρισθεί θετική, καθώς η υλοποίηση των δεσμεύσεων του Πρωθυπουργού προς το αναπηρικό κίνημα θα επέφεραν ουσιαστικές βελτιώσεις στις ζωές εκατοντάδων χιλιάδων ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις, καθώς και στις οικογένειές τους.
Δυστυχώς, ένα ακριβώς χρόνο μετά, η ΕΣΑμεΑ επανέρχεται με επείγουσα επιστολή της προς τον Πρωθυπουργό, καθώς δεν τηρήθηκε ΟΥΤΕ ΜΙΑ από τις δεσμεύσεις που ο ίδιος έδωσε.
Οι δεσμεύσεις αυτές αφορούσαν στις συντάξεις, στις φοροαπαλλαγές, στην αναδιαμόρφωση του ΕΝΦΙΑ, στα επιδόματα κλπ. Εδώ θα βρείτε την επιστολή στον Πρωθυπουργό.
Η ΕΣΑμεΑ τονίζει ότι το αναπηρικό κίνημα διεκδικεί οι δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού να τηρηθούν. Πρόκειται το λιγότερο για υπόθεση αξιοπιστίας.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Α.μεΑ. κ. Ι. Βαρδακαστάνη στο κινητό τηλέφωνο 6937157193.
Τώρα μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της Αναπηρίας στην ιστοσελίδα της Ε.Σ.Α.μεΑ.: www.esaea.gr ή www.esamea.gr.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια