Τέλος Εποχής για τον Π. Λαζαρίδη στον Ερμή Αμυνταίου


 Την αποχώρηση του από την προεδρία του Ερμή Αμυνταίου, ανακοίνωσε  ο γυναικολόγος κ. Παύλος Λαζαρίδης στη Επαναληπτική Γενική συνέλευση του συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/04).



Ο Απερχόμενος πρόεδρος, επισήμανε ότι δεν θα εμπλακεί στα διοικητικά δρώμενα του συλλόγου, αλλά θα συνεχίζει να υποστηρίζει τον σύλλογο ποικιλοτρόπως.


Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη γενική συνέλευση, αναδείχθηκε 4μελής εφορευτική επιτροπή η οποία θα αναλάβει τη διενέργεια των εκλογών για την ανάδειξη του νέου πρόεδρου καθώς και του Δ.Σ.


Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λαζαρίδης, στα 3 χρόνια παραμονής του στον προεδρικό θώκο του Ερμή, κατάφερε να αναγεννήσει τον σύλλογο και να τον οδηγήσει μετά από πολλά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες, κατακτώντας παράλληλα 1 πρωτάθλημα και 2 κύπελλα σε τοπικό επίπεδο.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Τώρα ψάχνουν για κορόιδο καινούργιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ιστορία επαναλαμβάνεται όπως και την προηγούμενη φορα ,όπως και στον Αρίωνα ,ας ελπίσουμε να μην αφήσει καμμένη γη και χρέη .Άντε και του χρόνου πάλι ντέρμπι με τον Άγιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα θα κληθούν τα κορόιδα να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Και αν δεν τα καταφέρουν θα έχουν και την ευθύνη. Στο ίδιο έργο θεατές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .