...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου ενημερώνει τους καλλιεργητές οπωροφόρων δέντρων ότι υπάρχει μικροκαρπία και ακαρπία στα ροδάκινα, στα νεκταρίνια, στα κεράσια, στα μήλα και ίσως και σε άλλες κατηγορίες οπωροφόρων δέντρων.
Θα πρέπει οι αγρότες τις επόμενες ημέρες να ελέγξουν τα κτήματα τους για να γνωρίζουν το μέγεθος του προβλήματος που έχουν.
Ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Αμυνταίου είναι σε διαρκή επικοινωνία με όλους τους αρμόδιους φορείς, κυρίως με τον ΕΛΓΑ Δυτικής Μακεδονίας, ώστε να αποτυπωθεί το μέγεθος του προβλήματος και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να μη πληγεί η οικονομία των μικρών και μεσαίων παραγωγών οπωροφόρων δέντρων της περιοχής και κατ’ επέκταση η οικονομία της περιοχής μας.

Τηλ. επικοινωνίας:
Διαμάντω Κρητικού, Πρόεδρος 6973350585
Περικλής Μαζιτζής, Αντιπρόεδρος 6972504357
Εκ μέρους
του ΔΣ
του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου
η πρόεδρος
Διαμάντω Κρητικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .