...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

Στην «Ακτωρ» το έργο της τηλεθέρμανσης στη Φλώρινας λόγω οικονομικών αδυναμιών του Ομίλου Καλογρίτσα


Η εταιρία ΑΚΤΩΡ αναμένεται να αναλάβει την ολοκλήρωση της τηλεθέρμανση της Φλώρινας (41,3 εκατ. ευρώ), μετά την αδυναμία του Ομίλου Καλογρίτσα να ανταποκριθεί στις συμβατικές του υποχρεώσεις.


Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αναμένεται κάποια πρόοδος στην εκτέλεση του έργου, καθώς τα χρέη που έχει δημιουργήσει ο όμιλος, βρίσκεται πλέον «στον αέρα» και δεν υπάρχουν τα απαιτούμενα κεφάλαια κίνησης για να προχωρήσουν οι εργασίες, επομένως πρέπει να προκύψουν έσοδα που θα καλύψουν τα συσσωρευμένα χρέη.

Μάλιστα η "Άκτωρ" αναμένεται να αναλάβει αλλά τέσσερα εργολαβικά έργα από τον Όμιλο Καλογρίτσα όπως είναι η κατασκευή του οδικού άξονα Καλλονής - Σιγρίου στη Λέσβο (35 εκατ. ευρώ), έργα πρωτογενούς δικτύου αποχέτευσης στον Διόνυσο, καθώς και ένα έργο στην περιοχή του Πειραιά.

Υπενθυμίζεται, ότι η εταιρία ΑΚΤΩΡ πριν λίγα χρόνια υποκατέστησε την εταιρία ΑΕΓΕΚ, στα έργα κατασκευής του μετρό Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .