...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018

Φλώρινα: Αναζητούσαν κρυμμένους θησαυρούς

Είχαν όλα τα εφόδια για το «κυνήγι» κρυμμένων θησαυρών τα δύο άτομα που συνελήφθησαν.

Με όλα τα απαραίτητα εφόδια για το «κυνήγι» κρυμμένων θησαυρών είχαν ξεκινήσει την αναζήτηση σε μια απόμερη περιοχή της Φλώρινας δυο επίδοξοι «Ιντιάνα Τζόουνς», αλλά η εμφάνιση αστυνομικών του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών έβαλε άδοξο τέλος στα σχέδιά τους.
Οι δύο Έλληνες ηλικίας 31 και 55 χρόνων εντοπίστηκαν τις απογευματινές ώρες της Κυριακής να χρησιμοποιούν μια συσκευή ανίχνευσης μετάλλων με την οποία προσπαθούσαν να εντοπίσουν θαμμένες λίρες, έχοντας ακόμη μαζί τους ένα φτυάρι, ένα τσεκούρι, δυο αξίνες και μια τσάπα.
Όλα τα αντικείμενα κατασχέθηκαν, όπως και ο ανιχνευτής μετάλλων, ενώ οι δράστες συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας αρχαιοτήτων, με την οποία παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Πηγή: https://www.dikaiologitika.gr/

1 σχόλιο:

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .