...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018

Οι υποψήφιοι πρόεδροι για τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Αμυνταίου της Νέας Δημοκρατίας στο Ράδιο Αμύνταιο 91,2 FM

Αύριο, Σάββατο (05/05) προσκεκλημένοι της εκπομπής ''ΕΠΙΚΑΙΡΑ'' του φιλολόγου Γιώργου Θεοχαρίδη (10:00-11:30), οι υποψήφιοι για τη θέση του προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αμυνταίου της Νέας Δημοκρατίας,  κύριοι Αργύρης Βολιώτης ( νύν πρόεδρος) και Γιώργος Τσιρώνης, όπου θα τοποθετηθούν σε μια σειρά επίκαιρων θεμάτων, ενόψει των τοπικών εκλογών της 13ης Μαΐου 2018.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, σας δίνεται η δυνατότητα να θέσετε τα ερωτήματα σας, καλώντας στο τηλέφωνο του σταθμού (23860 23479) ή μπορείτε να αποστείλετε το μήνυμα σας μέσω facebook και συγκεκριμένα στον λογαριασμό: Γιώργος Θεοχαρίδης.
Συντονιστείτε στις συχνότητές του Ράδιο Αμύνταιο 91,2 FM, τώρα και μέσω web: http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1098

 Η Εκπομπή είναι μια προσφορά
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .