...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018

«Τελεσίγραφο» σε 300.000 «κόκκινους» δανειολήπτες: «Ρυθμίστε και αποφύγετε πλειστηριασμούς»

«Συνωστισμός» για ρυθμίσεις «κόκκινων» δανείων παρατηρείται στα… γκισέ των τραπεζών. Έως και 250 αιτήσεις κατατίθενται την ημέρα στις 4 μεγάλες «συστημικές» τράπεζες, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής».


Οι τράπεζες σύμφωνα με την εφημερίδα έχουν στείλει «τελεσίγραφο» στους οφειλέτες καλώντας τους να συνεργαστούν και να εξοφλήσουν τα χρέη τους, προειδοποιώντας τους ότι αλλιώς υπάρχει και ο κίνδυνος πλειστηριασμός.

Την ίδια στιγμή, όμως, οι τράπεζες… εξαπολύουν «επίθεση φιλίας» προς τους δανειολήπτες με μη εξυπηρετούμενα δάνεια, υποσχόμενες διαγραφές χρέους σε 220.000 νοικοκυριά που έχουν ενταχθεί στο νόμο Κατσέλη.

Σύμφωνα πάντα με τον «Ελεύθερο Τύπο», κερδίζουν έδαφος οι μακροχρόνιες ρυθμίσεις, ορισμένες από τις οποίες προβλέπουν και σταδιακό «κούρεμα» χρεών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .