...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Τρίτη, 1 Μαΐου 2018

Ικανοποίηση στο Μουσικό Σχολείο Αμυνταίου απο τη συμμετοχή στο Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων "Ξάνθη Πόλις Ονείρων" 2018

Τη μαγεία του Φεστιβάλ ''Ξάνθη Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων'' έζησαν για δεύτερη χρονιά οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου στη γενέτειρα του Μάνου Χατζιδάκι, δίνοντας τη δική τους συναυλία και συμμετέχοντας στην τελική συναυλία μαζί με άλλα 17 Μουσικά Σχολεία από όλη την Ελλάδα και τη Ρουμανία.
Η πραγματικά εκπαιδευτική εκδρομή, γεμάτη βιωματικά εργαστήρια, πρόβες, παρακολούθηση άλλων σχολείων και συναναστροφή, ταξίδεψε τα παιδιά των μουσικών σχολείων στη μουσική παράδοση των λαών της Μεσογείου, της Ελλάδας, της Μ. Ασίας, της Κύπρου, της Κάτω Ιταλίας, της Ισπανίας. Συγχαρητήρια και πολλά ''ευχαριστώ'' στους εμπνευστές, τους συντελεστές και κυρίως στα παιδιά που ήταν η ψυχή αυτής της προσπάθειας και στους δασκάλους που τα καθοδήγησαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .