...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

Απόσυρση του «Κλεισθένη 1» ζητά η ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας

Την απόσυρση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών για τη μεταρρύθμιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, "Κλεισθένης Ι", ζητά με απόφασή του, το ΔΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Δυτικής Μακεδονίας.


 Την απόσυρση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών για τη μεταρρύθμιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, "Κλεισθένης Ι", ζητά με απόφασή του, το ΔΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Δυτικής Μακεδονίας, μετά τη σημερινή έκτακτη συνεδρίασή του στην Κοζάνη. Στην απόφασή του, με 9 ψήφους υπέρ και ένα κατά, το ΔΣ της ΠΕΔ αναφέρει ότι το νομοσχέδιο της κυβέρνησης που προβλέπει την εφαρμογή της απλής αναλογικής, δεν έλαβε υπόψιν του τις θέσεις της ΚΕΔΕ όπως έχουν αποτυπωθεί στην πρόσφατη έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ. Επιπλέον, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΕΔ, δήμαρχο Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλο, ζητούν να δοθεί επιπρόσθετος χρόνος προκειμένου να υπάρξει η ανάλογη διαβούλευση στο χώρο της αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .