...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018

Παρουσίαση του βιβλίου ΟΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ-ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκε στη Βιβλιοθήκη Αμυνταίου η παρουσίαση του βιβλίου της κας Χρυσούλας Βοσκοπούλου «ΟΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ-ΦΛΩΡΙΝΑΣ» ,
η έκδοση του οποίου υποστηρίχτηκε από τους Δήμους Αμυνταίου και Φλώρινας. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Αποστόλης Θεοδώρου και Γιάννης Νάτσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βαγγέλης Ακριτίδης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμυνταίου κ. Γιώργος Τρυφωνόπουλος. Για το βιβλίο αλλά και την ιστορική διαδρομή και εξέλιξη του σιδηρόδρομου που συνέβαλε καθοριστικά στην κοινωνικοοικονομική πρόοδο της περιοχής μίλησε ο καρδιολόγος και συγγραφέας Νικήτας Κακαβάς. 

Κατά την πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση είχαμε την ευκαιρία να ενισχύσουμε τις γνώσεις μας αναφορικά με τη συμβολή του τρένου, που ειδικότερα για το Αμύνταιο συνετέλεσε στην άνθιση της εμπορικής δραστηριότητας, αποτέλεσε μοχλό ανάπτυξης και δημογραφικής εξέλιξης και επηρέασε καθοριστικά τον τρόπο ζωής και την κουλτούρα της τοπικής κοινωνίας. 

Παράλληλα οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν έκθεση φωτογραφίας στον προαύλιο χώρο της Βιβλιοθήκης, την οποία επιμελήθηκε ο κ. Νικήτας Κακαβάς.

3 σχόλια:

 1. Απο που μπορούμε να προμηθευτούμε το βιβλίο???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. αχ και να βρισκόταν ένα τρένο να πάρει τους Θεοδωρίδη Θεοδώρου και Νάντση μαζί με την σγουρομάλα Αρετή ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ και να τους πάει μακριά να μην κάνουν άλλο κακό στον τόπο αυτό...
  Κατά τα λοιπά, συγχαρητήρια στην κ. Βοσκοπούλου και στον φίλτατο Ιατρό και συγγραφέα Νικήτα που στηρίζει και επιμελείται τέτοιου είδους πολιτιστικές δράσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Να χάνει να λέμε ,εκατο χιλιάδες δισκοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .