...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ-Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


To Δ.Σ. του Συλλόγου μας στηρίζει την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και των Ομοσπονδιών για πραγματοποίηση στάσης εργασίας από τις 12:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου για τους εργαζόμενους των Ομοσπονδιών που τους αφορά το θέμα όπως είναι στις Υπηρεσίες μας, καλώντας όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά σε αυτήν.Η κυβέρνηση συγκρότησε επιτροπή «για την επεξεργασία και υποβολή πρότασης μεταρρύθμισης του καθεστώτος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας» χωρίς να συμπεριλάβει θεσμικά κανέναν εκπρόσωπο των εργαζομένων (ούτε από την ΑΔΕΔΥ, ούτε από τις Ομοσπονδίες). Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση, υλοποιώντας τις σχετικές μνημονιακές δεσμεύσεις, έχει ως στόχο την περικοπή του επιδόματος και τη συρρίκνωση των εργαζομένων που το δικαιούνται.   


Διεκδικούμε:                                                             

·       Αύξηση και μη περικοπή του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας από κανένα εργαζόμενο που το λαμβάνει αυτή τη στιγμή.

·       Επέκταση χορήγησης του επιδόματος σε όλους όσους εργάζονται στις ίδιες συνθήκες-χώρους, κλάδους ειδικότητες-και το δικαιούνται, ανεξάρτητα από τη σχέση εργασίας τους(μόνιμοι, συμβασιούχοι, έργου, κοινωφελούς εργασίας)

·       Συμμετοχή εκπροσώπων των εργαζομένων στην Ομάδα Εργασίας που συγκροτήθηκε για τη μελέτη του θέματος.Όλοι ΜΑΖΙ στη Στάση Εργασίας την


Για το Δ.Σ

Ο ΠρόεδροςΑντώνης ΜαυράκοςΟ Γεν. ΓραμματέαςΚωνσταντίνος Χάιτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .