ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

Ο σύλλογος μας(Φίλοι Αγίου Όρους και Τοπικών Μονών) πραγματοποίησε με τη βοήθεια του Θεού και φέτος την καθιερωμένη πλέον ετήσια εκδρομή στα Ιερά χώματα του Άγιου ¨Ορους.
Την πρώτη μέρα είχαμε την τιμή να μας δεχθεί ο " Αγιος Πρώτος" στα γραφεία της " Ιεράς Επιστασίας" και στη συνέχεια επισκεφθήκαμε το κελί του Αγίου Παισιου στην "Παναγούδα".Η συγκίνηση ήταν έκδηλη κυρίως όσων για πρώτη φορά το επισκέπτονταν. Απο κει πήγαμε στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου, οπού και διανυκτερεύσαμε. Στο "Βατοπαίδι" μας μίλησε ο γέροντας Ιωσήφ που τόνισε τη μεγάλη σημασία της Ταπείνωσης και της Αγάπης στη ζωή μας. Τη δεύτερη ημέρα φθάσαμε στα Ιερά χώματα των Καυσοκαλυβίων, οπού και διανυκτερεύσαμε στο Ιερό Κελί του Αγίου Γεωργίου των Ιωσαφαίων!! Τα ξημερώματα της τελευταίας ημέρας είχαμε την τιμή να παρακολουθήσουμε με άκρα κατάνυξη την πανηγυρική Λειτουργία στο πανηγυρίζον Ιερό Κελί του Αγίου Ακακίου του Καυσοκαλυβίτη. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας επιστέψαμε στη βάση μας. Όλοι οι συμμετέχοντες εξέφρασαν τις ειλικρινείς ευχαριστίες τους προς τα μέλη του ΔΣ κι εμείς τους υποσχεθήκαμε να συνεχίσουμε τις άοκνες προσπάθειες μας για να φέρουμε όσους περισσότερους προσκυνητές μπορούμε στο Άγιον Όρος!!
Από το ΔΣ



Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Τον λόγο για τον οποίο μια προσκυνηματική εκδρομή θα πρέπει να δημοσιεύεται στα ΜΜΕ πραγματικά δεν τον καταλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω με τον σχολιαστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .