...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

Νέες επιτυχίες των αθλητών της Ακαδημίας Μαχητικών Τεχνών «Αμύντας»


Το Δ.Σ. της  Ακαδημίας Μαχητικών Τεχνών «ΑΜΥΝΤΑΣ» θέλει να συγχαρεί δημόσια τους αθλητές της οι οποίοι έλαβαν μέρος στους Πανελλήνιους Αγώνες «KARTE ΟΡΕΝ SERIES- LAMIA 2018» με συμμετοχή 1000 αθλητών και 96 συλλόγων από όλα τα στυλ καράτε που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε-ΕΛ.Ο.Κ. 14-15 Απριλίου στην πόλη της Λαμίας.


   Την αθλήτρια μας Στεφανίδου Χρυσούλα κατάφερε να διακριθεί σε μια από τις δυσκολότερες και με πολλές συμμετοχές κατηγορίες KUMITE 13ων ετών +47 κιλά καταλαμβάνοντας την Τρίτη θέση.

   Τον αθλητή μας Στεφανίδης Πέτρος συμμετείχε στην κατηγορία KUMITE παίδων +45 κιλά 11 ετών με πολύ καλή συνολική αγωνιστική παρουσία.

    Οι προπονήσεις του Συλλόγου γίνονται καθημερινά στο Δ.Α.Κ Αμυνταίου για πληροφορίες και εγγραφές στον προπονητή Στεφανίδη Σάββα (4 DAN)  τηλ. 6977126639.
Με τιμή το Δ.Σ. του συλλόγου.Με τιμή
Το Δ.Σ. του συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .