...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Aμέσως μετά το αφιέρωμα στον κινηματογράφο του Ισημερινού συνεχίζουμε με δύο ταινίες: " Ένα Ήσυχο Μέρος" και "Πίτερ Ράμπιτ"!
Πίτερ Ράμπιτ (Peter Rabbit)

ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ
ΣΑΒΒΑΤΟ 21/4: 17.00 & 19.00

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/4: 17.30

ΤΡΙΤΗ 24/4: 18.00ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ευρώ

ΕΙΔΙΚH ΠΡΟΣΦΟΡA: ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 18.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!Σκηνοθεσία: Ουίλ Γκλυκ

Ακούγεται ο Φάνης Μουρατίδης στο ρόλο του Πίτερ Ράμπιτ

Διάρκεια: 93 λεπτά

Είδος ταινίας: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑΣε αυτή την πρώτη κινηματογραφική ταινία, ο Πίτερ Ράμπιτ, σκανταλιάρης και τολμηρός ήρωας όπως πάντα, τα βάζει με τον κύριο McGregor και η διαμάχη τους γίνεται χειρότερη από ποτέ. Η αιτία; Και οι δύο τους θέλουν να κερδίσουν την καρδιά της γλυκύτατης, φιλόζωης γειτόνισσας τους. Ο καθένας με τα δικά του τεχνάσματα και σχέδια, μα το «στρατόπεδο» του Πίτερ ολοένα και μεγαλώνει με σύσσωμη την παρέα του δάσους να ετοιμάζεται να κάνει απόβαση.Ένα Ήσυχο Μέρος (A Quiet Place)
Σκηνοθεσία: Τζον Κραζίνσκι

Ηθοποιοί: Έμιλι Μπλαντ, Τζον Κραζίνσκι

Διάρκεια: 95 λεπτά

Είδος ταινίας: ΘΡΙΛΕΡΣΑΒΒΑΤΟ 21/4: 21.00

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/4: 20.30

ΔΕΥΤΕΡΑ 23/4: 19.00 & 22.00

ΤΡΙΤΗ 24/4: 21.00ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ευρώ

ΕΙΔΙΚH ΠΡΟΣΦΟΡA: ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!Σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο γεμάτο τέρατα, υπερευαίσθητα στον παραμικρό θόρυβο, μια οικογένεια αναγκάζεται να ζει στην απόλυτη σιωπή προκειμένου να επιβιώσει. Οι μέρες περνούν και η απειλή πλησιάζει όλο και περισσότερο. Ακόμα και η ανάσα σου μπορεί να σημάνει το τέλος σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .