ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΛΗΨΗ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΣΑΛΙΟΥ ΜΕ ΜΠΑΤΟΝΕΤΑ>> στην Τ.Κ. Αντογόνου


Μετά από αίτημα του τοπικού συμβούλου Νικόλαος Πατμάνογλου προς τον πρόεδρο του συλλόγου αιμοδοτών Κελλης  Αθανάσιο Τάσκα θα προσέλθει στο κοινοτικό κατάστημα Αντιγόνου, κινητό αιμοδοτικό συνεργείο από το Νοσοκομείο Φλώρινας την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018.

Σκοπός είναι, όσον αφορά την αιμοδοσία, η δημιουργία τράπεζας αίματος υπέρ της Κοινότητας.
Συγκεκριμένα οι φιάλες αίματος που θα συγκεντρωθούν θα (αποθηκευτούν) στον σύλλογο αιμοδοτών Κελλης ώστε όταν χρειαστεί κάποιος κάτοικος της Κοινότητας μας, θα αποστέλλονται οι ανάλογες φιάλες στο νοσοκομείο που θα βρίσκεται ο ασθενής.
Να θυμίσουμε ότι στην πρώτη εθελοντικη αιμοδοσία, πλησιάσαμε τον στόχο μας και εξυπηρετήθηκαν τρία περιστατικά.Επιπλέον, βρέθηκε κάτοικος της Κοινότητας να είναι συμβατός δότης μυελού των οστών, ο Τσακίριδης Ιωάννης Giannis Pontios , ο οποίος αποδέχτηκε τη θέση του συνδιοργανωτή,θα βρίσκεται την ανάλογη ημερομηνία κοντά μας για να βοηθήσει την προσπάθεια μας και να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα.
ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ
ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΛΙΟ ΣΟΥ.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Δεν σας εχοθέ μάθει ότι το αίμα δεν αποθηκεύεται ,χαλαει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο κύριε Τάσκα. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας και φυσικά μπράβο στον κύριο Πατμάνογλου για την πρωτοβουλία να σας καλέσει στο χωριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .