Ευχαριστήριο 5ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας «Θεόδωρος Κάστανος»


Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα τους μαθητές και τους δασκάλους του 5ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας «Θεόδωρος Κάστανος». Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου μας, αναγνωρίζοντας τη δυναμική της σχολικής αυλής ως περιβάλλον που επηρεάζει τη σχολική ζωή, πήρε την πρωτοβουλία για την ανάπλαση του αύλειου χώρου, δημιουργώντας μια ιδανική αυλή για τα παιδιά τους!!!

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων κέρδισε το στοίχημα ενός μάλλον δύσκολου έργου και μάλιστα σε εποχή οικονομικής δυσπραγίας, αναδομώντας τη σχολική αυλή σε χώρο λειτουργικό και ελκυστικό. Οι παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν είναι:
-       Δημιουργία σημείων χαλάρωσης με την κατασκευή και τοποθέτηση τεσσάρων ξύλινων πολυθέσιων παγκακιών.
-       Επένδυση δύο τοιχίων με ξύλο, μετατρέποντάς τους σε πάγκους ανάπαυσης.
-       Τοποθέτηση επένδυσης ξύλου στα καθίσματα του υπαίθριου αμφιθεάτρου.
-       Διαγράμμιση των γηπέδων και των αθλητικών χώρων της αυλής.




Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων νιώθουν την ανάγκη να εκφράσουν δημόσια τις θερμές ευχαριστίες προς τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου μας τόσο για τη ευγενική στήριξη και την υλοποίηση των ενισχυτικών παρεμβάσεων στον αύλειο χώρο, όσο και για τον προσωπικό κόπο και χρόνο που αφιέρωσαν για να είναι έτοιμη η αυλή μετά τις διακοπές του Πάσχα. Παράλληλα, τους ευχαριστούμε για την προσφορά αθλητικού υλικού: δίχτυα τέρματος ποδοσφαίρου, δίχτυα μπασκέτας, πέντε μπάλες, είκοσι στολές για αθλητικές εμφανίσεις.
Τέτοιου είδους παρεμβάσεις βοηθούν ουσιαστικά τη σχολική κοινότητα, αναβαθμίζοντας τη λειτουργικότητα της υπάρχουσας υποδομής. Μακάρι τέτοιες προσπάθειες να βρουν μιμητές.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια