Το εστιατόριο ΄΄Ναουμίδης΄΄ στο Symposio at Ark


Έντεκα βραβευμένοι σεφ, έντεκα εμβληματικά εστιατόρια και ταβέρνες, έντεκα μεγάλα ραντεβού της ελληνικής κουζίνας: το Symposio at Ark συγκεντρώνει στην Αθήνα σημαντικούς γευστικούς πρεσβευτές της περιφέρειας και αποτυπώνει μερικά από τα πιο δυνατά στιγμιότυπα της ελληνικής μαγειρικής σκηνής.
Το φεστιβάλ που διοργανώνουν το Ark και το αθηνόραμα υμνεί τις καλύτερες όψεις της ελληνικότητας με τοπική σφραγίδα, μέσα από έντεκα διαφορετικά μενού όπου η παράδοση συναντά την καινοτομία και το συναίσθημα την τεχνική. 

Για 11 Πέμπτες, από τις 22 Φεβρουαρίου έως και τις 21 Ιουνίου δίνουμε ραντεβού με βραβευμένα εστιατόρια και σεφ της περιφέρειας που έρχοναι στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στο εστιατόριο Ark, στη Γλυφάδα, μόνο για εσάς. Σε κάθε μία από αυτές τις βραδιές θα μας δοθεί η δυνατότητα να δοκιμάσουμε αντιπροσωπευτικά πιάτα από τα 11 εστιατόρια σαν να κάναμε ένα γαστρονομικό ταξίδι στην περιοχή τους, ενώ ταυτόχρονα, την εμπειρία μας αυτή θα διανθίζει κάθε φορά δημοσιογράφος από το αθηνόραμα, που θα μας «ταξιδεύει» στην εκάστοτε τοπική κουζίνα, θα αναλύει τα πιάτα του μενού και θα μας γνωρίζει από κοντά τον σεφ που κρύβεται πίσω από τις γευστικές δημιουργίες που δοκιμάζουμε.

Δείτε  την γαστρονομική πρόταση του σέφ Άγγελου Ναουμίδη…κλίκ εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια