Περιφέρεια Δυτ, Μακεδονίας: Εκ νέου υποψήφιος ο Καρυπίδης…Στο παιχνίδι και ο Ιωσηφίδης +Video



 Στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του WEST CHANNEL, έγινε μια πρώτη προσέγγιση των ονομάτων που θα διεκδικήσουν τον περιφερειακό θώκο.
Σύμφωνα με τα όσα σχολίασαν οι δημοσιογράφοι κ. Βακρατσας και Παπαδόπουλος, τόσο ο κ. Καρυπίδης , όσο και η κ. Ζημπιλιάδου θα διεκδικήσουν εκ νέου τη θέση του Περιφερειάρχη, ενώ στο παιχνίδι φαίνεται να είναι και ο πρώην Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Ι. Ιωσηφίδης. Τέλος έγινε λόγος για πολιτικό φλέρτ ανάμεσα στον στην νυν περιφερειάρχη και τον πρόεδρο του Ερμή Αμυνταίου και γυναικολόγο κ. Π. Λαζαρίδη.  


Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Μακάρι να μας χαρίσουν τέτοια χαρα! Θα πέσει τρελό γέλοιο. Ο Ιωσηφίδης υποψήφιος περιφερειάρχης, και ο παπαχρήστου υποψήφιος δήμαρχος! Ο καρυπίδης και ο Θεοδωρίδης περίπατο θα κάνουν. Το κακό όμως είναι ότι για να κατέβεις πρέπει πρώτα να μπορείς να φτιάξεις συνδιασμό, και αυτοί ούτε αυτό θα μπορέσουν να κάνουν δυστυχως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιωσηφίδη ζούμε περιφερειάρχη να σε δούμε! Να σε καμαρώσουμε ξανά στα προπύλαια του στρατοπέδου μπροστά, να δίνεις ρεσιτάλ! Μάκης for ever, για να ζήσουμε ξανά ανεπανάληπτα σκηνικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάκης Μάκης Μάκης Μάκης Μάκης Μάκης Μάκης Μάκης !!! Ούτε ψηφοδέλτιο για τοπικό δεν κατεβάζεις,όχι για περιφέρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιωσηφιδη γερα το αμυνταιο και φιλωτας σε στηριζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και όμως ο Παπαχρήστου μπορει να εκλεγει . Ιωάννης Αμυνταιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι κρίμα και αμαρτία από το Θεο,να μη τον αφήσετε τον Θεοδωρίδη, τα 44 διαμερίσματα και 38 οικόπεδα, τουλάχιστον να τα διπλασιάσει!! Αμαρτία είναι.. τι θα γίνει ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΟΣΜΟΣΥΡΟΗ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν κατάλαβα 1 54μ.μ! τι εννοείς! Μάλλον, θέλεις να πεις! Τα 44 διαμερίσματα και 38 οικόπεδα,αδικια είναι, επιβάλλεται να τα αυξήσει!αμαρτια από το θεό είναι, να μη τον εκλεξετε! Δεν έχεις άδικο! Τ.V Α. Διαλογιζόμενος άνεργος πολίτης ο δίκαιος......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .