Αποκαταστάθηκε η βλάβη στον Λέβητα του ΑΗΣ Αμυνταίου - Φιλώτα



 
Η διαρροή που διαπιστώθηκε στον λέβητα του ΑΗΣ , βγάζοντας το δίκτυο της τηλεθέρμανσης εκτός λειτουργίας, αποκαταστάθηκε από το τεχνικό συνεργείο.
Η επανεκκίνηση λειτουργία της μονάδας θα αυξήσει σταδιακά τη θερμοκρασία στο δίκτυο και αναμένεται να ομαλοποιηθεί η λειτουργία της επόμενο 3ωρω.

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Κάθε φορά που υπάρχει βλάβη είναι πολύ προκλητικό αυτό που κάνουν οι κάτοικοι που απολαμβάνουν αυτό το αγαθό. Τα βάζουν με την ΔΕΤΕΠΑ και δεν ξέρω εγώ με ποιον αλλον γιατί έμειναν χωρίς θέρμανση το πολύ δυο μέρες. Πρέπει να μείνετε ένα χειμώνα σε κανα χωριό με κάνα ξύλο λέβητα να δείτε την γλυκά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν αποκαθιστάς τη βλάβη(!!!) αλλά τη λειτουργία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα παραιτηθει κανενας επιτέλους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς 11:48. Καλα κανουν και τα βαζουν με την καθε ΔΕΤΕΠΑ οι κάτοικοι, διότι αυτο το αγαθό πληρώνεται οσο και να πληρώνεται (απο εκει πληρώνεται και το προσωπικό για να λειτουργεί). Δεν παρέχεται δωρεαν. Εμεις δεν προκειται να μεινουμε σε κανενα χωριο να δουμε την γλυκα του ξυλολεβητα. Εσυ να ερθεις να μεινεις στα χωρια μας να δεις την γλυκα της τηλεθέρμανσης. Εσυ απο οποιο χωριο εισαι, ξυλολεβητα με παράνομη κοπη δέντρων τα βραδια του φθινοπώρου να την περνας στο τζαμπα, και πολυ σου ειναι!!! Ανόητε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΟΗΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΑΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ. Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΡΟς ΤΟΥς ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΗΣ (ΚΟΖΑΝΝΗ, ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ, ΑΜΥΝΤΑΙΟ) ΣΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΒΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΑΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  5. Ο βουλευτής που ψήφισες έταζε οτι το δεν θα υπηρχε προβλημα αν δεν ειχε παραγωγή η μονάδα και εκτος αυτου την τηλεθέρμανση την πληρώσαμε κανονικα, και την πληρωνουμε ακομα. Δεν μας χαριστηκε. Πιστεψε με εγω δεν θα πληρωσω ουτε ενα λιτρο πετρελαιο. Υπαρχουν πολλες επιλογες οσον αφορα την θέρμανση που στο χωριο που ζεις δεν τις εχεις δει ουτε σε ταινιες επιστημονικής φαντασίας. Βεβαια τωρα θα κοιμασαι καλυτερα νομίζοντας οτι θα πληρωνω πετρελαιο. Τι Κριμα ομως;;; Δεν θα καψω ουτε 1 λιτρο πετρελαιο. Ζήσε την μίζερη ζωούλα σου και Ασε τους έξυπνους να ζησουν την δικη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ. ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩς ΕΙΠΑΜΑΕ ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ. ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΦΟΒΗΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΟΝ ΑΗΣ, ΧΑ, ΧΑ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΜΙΖΕΡΟΣ ΕΓΩ ή ΕΣΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εισαι μίζερος και κρυβεις απιστευτη κακια για Φιλωτα,Λεβαια,Αμυνταιο που εχουν τηλεθέρμανση και δεν εχεις εσυ. Σκεψου να ειχες και να στην κόβανε για 2 μερες. Δεν θα πλήρωνες ουτε τον λογαριασμο για αντιδραση. Αυτη ειναι η αληθεια. Οπως να παραδεχτω οτι ειναι ευνοημένα τα χωρια μας με την τηλεθέρμανση αλλα οχι οτι μας χαρίστηκε κιολας. Ειμαι σιγουρος οτι στο αυτοκινητο σου εχεις Υγραεριοκινηση για οικονομια (και καλα κανεις αν εχεις). Ηρθε κανενας που δεν εχει, να σε πει ευνοημένο; Μαλλον ΟΧΙ. Ετσι για την ιστορια το σπιτι μου το ζεσταίνω περα απτην τηλεθέρμανση με ενα συστημα που θα μαθεις σε 15 χρονια περιπου για αυτο με 10% πανω το κοστος της τηλεθερμανσης. Μεχρι τοτε Καληνυχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .