...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018

Ολοκληρώθηκε η παρέλαση του Ξινονερίτικου Καρναβαλιού + ΦΩΤΟΠαλμός, ζωντάνια και κέφι ήταν τα χαρακτηριστικά της μεγάλης παρέλασης του Ξινονερίτικου Καρναβαλιού, που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (18/02) και διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος.

Με σύμμαχο τον καιρό, δεκάδες καρναβαλιστές όλων των ηλικιών ξεχύθηκαν τον κεντρική πλατεία του Ξινού Νερού, στέλνοντας το μήνυμα του μεγάλου καρναβαλικού θεσμού, που συνοδεύει εδώ και πολλά χρόνια την τοπική κοινότητα του Δήμου Αμυνταίου.

Περισσότερα απο 20 γκρουπ-ομάδες καρναβαλιστών παρήλασαν με πολύχρωμες και πρωτότυπες στολές, ενώ για ακόμα μια φορά την παράσταση έκλεψαν τα πληρώματα με τις ευφάνταστες κατασκευές αρμάτων, η θεματολογία των οποίων αντλήθηκε από τις πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες της εποχής, αποδοσμένες όπως πάντα με σατυρική διάθεση.

Με την επιτυχή αυτή παρέλαση, ολοκληρώθηκε στο ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ενα πολυήμερο αποκριάτικο ξεφάντωμα, μέσα απο μια σειρά εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, που κορυφώθηκαν το τετραήμερο 15-18/2.

Αύριο, Καθαρά Δευτέρα 19/02, ο τοπικός σύλλογος διοργανώνει εκδήλωση στην τοποθεσία Πεύκα, που θα περιλαμβάνει ζωντανή παραδοσιακή μουσική και προσφορά νηστίσιμων εδεσμάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .