Ούτε το χιόνι σταματάει τον Ερμή

Ούτε το χιόνι που έπεφτε πυκνό σε όλο το 90λεπτο αλλά ούτε ο βαρύς αγωνιστικός χώρος ήταν ικανά να σταματήσουν τον Ερμή που κέρδισε τον Μακεδονικό Φούφα στο ντέρμπι και πέρασε στη 2η θέση της βαθμολογίας.

 Στο 1ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και κυριαρχώντας πλήρως πέτυχαν 2 γκολ, είχαν πολλές ευκαιρίες και έβαλαν έτσι τις βάσεις για μια εύκολη επικράτηση. Στο 45ο μάλιστα απέκτησαν και αριθμητικό πλεονέκτημα αφού αποβλήθηκε ο Χαραλαμπίδης.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν για να τα παίξουν όλα για όλα μείωσαν αλλά μέχρι εκεί.
Οι γηπεδούχοι βρήκαν γρήγορα τα πατήματα τους έχασαν σπουδαία ευκαιρία με το Χαϊτίδη και δεν απειλήθηκαν μέχρι το τέλος ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις το βαρύ γήπεδο δεν τους επέτρεψε να πετύχουν κάτι καλό.

Πολλές ήταν οι διαμαρτυρίες που δέχτηκε ο διαιτητής Φωτιάδης (Σ.Δ. Καστοριάς) για την απόφαση σου να ξεκινήσει και να τελειώσει το παιχνίδι και μάλιστα στο τέλος ο προπονητής του Φούφα Γιάννης Κερλίδης ήταν καταπέλτης εναντίον του.
Απέβαλε σωστά το Χαραλαμπίδη στο 45ο και έδειξε κίτρινες στους Πασχαλίδη, Παναγιωτίδη και Φωτιάδη. Βοηθοί του ήταν οι Μωυσιάδης και Φαλτάκας από το Σ.Δ. Γρεβενών.
Σε γενικές γραμμές πάντως σε ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο η διαιτησία τα πήγε πολύ καλά.

Φάσεις και γκολ.

Στο 2ο σέντρα του Τσορλίνη κεφαλιά του Χαϊτίδη από καλή θέση άουτ και 8 λεπτά μετά υπέροχη κάθετη μπαλιά του Τριανταφύλλου για το Μαυροαματίδη που νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Παπαδόπουλο αλλά ο Χαϊτίδης πήρε το «ριμπάουντ» και με αριστερό σουτ έκανε το 1-0.
Στο 23ο κόρνερ Ηλιάδη έδιωξε ο Παπαδόπουλος η μπάλα στρώθηκε στον Παναγιωτίδη που σούταρε ο Παπαδόπουλος απέκρουσε νέο σουτ του Χαϊτίδη κόντραραν οι αμυντικοί.
Στο 30ο σέντρα Τριανταφύλλου ο Χαϊτίδης σε πλεονεκτική θέση άφησε τη μπάλα αντί να σουτάρει. Αμέσως μετά φάουλ από τον Τριανταφύλλου απέκρουσε ο Παπαδόπουλος αλλά στο 33ο κόρνερ Τριανταφύλλου κεφαλιά Μαυροαμτίδη και 2-0.
Στο 49ο φάουλ από το Τοπάλη πέρασε άουτ και στο 61ο κόρνερ Τοπάλη κεφαλιά Τζουβάρα και 2-1.
Στο 63ο ο Χαϊτίδης μόνος απέναντι στον Παπαδόπουλο δεν μπόρεσε να το νικήσει και στο 82ο ο Θεοδουλίδης μπήκε από δεξιά με 1 αμυντικό μπροστά του και 2 συμπαίκτες του μόνους στη περιοχή αλλά έκανε κακό κοντρόλ.

Ερμής Αμυνταίου: Περπερίδης, Πασχαλίδης (43ο λ.τ. Γιορετζίδης), Σερσέμης, Κλάζογλου, Παναγιωτίδης, Αμαραντίδης, Ηλιάδης (78ο Δόνες), Τριανταφύλλου, Χαϊτίδης (70ο Θεοδουλίδης), Τσορλίνης, Μαυροματίδης (88ο Τσολάκης).
Μακεδονικός Φούφα: Παπαδόπουλος, Κοπατσάρης, Χαραλαμπίδης, Πυρίτσαους (80ο Μάγγος), Τζουβάρας, Φωτιάδης, Τσικόπουλος, Αλσαμπάνογλου (46οΤακίδης), Χάιτας, Τοπάλης, Καλογαιννίδης (46ο Ματούλας).  (Γραφείο Τύπου Ερμή Αμυνταίου).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια