Ραχήλ Μακρή: «Σέλτσα μην σφίγγεσαι άλλο, γιατί το νοσοκομείο της Φλώρινας έκλεισε και θα χρειαστείς ελικόπτερο Καμμένου για να ολοκληρώσεις το εθνικό έγκλημα»

Χθες, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας, Σέλτσας ψήφισε το ξεπούλημα των μονάδων του ΑΗΣ Αμυνταίου, που στηρίζουν την τηλεθέρμανση Αμυνταίου – Φιλώτα – Λεβαίας.
Χθες,
ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας, Σέλτσας, ψήφισε το ξεπούλημα των μονάδων ΑΗΣ Μελίτη 1, 2 και των ορυχείων λιγνίτη Βεύης πάνω στο οποίο στηρίζεται η τηλεθέρμανση της Φλώρινας που βρίσκεται σε διαδικασία κατασκευής.


Σήμερα με πρωτοβουλία του, πραγματοποίησε συνάντηση με την Ειδική Γραμματέα Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Υπουργείο Οικονομικών, σχετικά με την Τηλεθέρμανση Μελίτης. 


Πάψε να δημιουργείς εντυπώσεις με εκδρομές στα Υπουργεία, που θυμίζουν μπουλούκι περιοδεύοντος θιάσου και συνειδητοποίησε το έγκλημα σου σε βάρος των πολιτών του Νομού Φλώρινας.

Σύντομα, οι πολίτες θα αντιληφθούν ότι μετά την με την συνεργεία συνδικαλιστών και του Περιφερειάρχη, δεν θα υπάρχει παροχή θέρμανσης στους κατοίκους των περιοχών του Νομού Φλώρινας, όπου επικρατούν ακραίες καιρικές συνθήκες τους χειμερινούς μήνες, γιατί απλά η τιμολόγηση της θα ανήκει στους ιδιώτες που την ξεπούλησαν.

Καταλαβαίνουμε, ότι όπως ο Σπίρτζης με σφίξιμο, πούλησε τα αεροδρόμια της χώρας όπως, ο Δρίτσας με δάκρυα στα μάτια πούλησε το λιμάνι του Πειραιά, όπως η Μπέτυ με κλάματα θρηνεί τα ξεπουλήματα σας κι εσύ με σφίξιμο της καρδιά και του στομαχιού εκτελείς τις εντολές τους, όπως όλοι οι «αριστεροί». 

Πρόσεχε μόνο μην πάθεις τίποτα, γιατί το νοσοκομείο της Φλώρινας το κλείσατε και θα χρειαστεί να στείλει ελικόπτερο ο Καμμένος, για να διασφαλίσουν το ναι σου με το αζημίωτο στο ξεπούλημα, στην δολοφονία της κοινωνίας και της οικονομίας, στην εξόντωση της Φλώρινας, στο εθνικό έγκλημα σε βάρος της Μακεδονίας.


Ραχήλ Μακρή

Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

 Μέτωπο Νίκης


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Σιγά Ραχήλ, σιγά μη σκίσεις κανένα καλσόν! Ούτε καν μια τρίχα από τα @ρχίδι@ του Σέλτσα δεν αξίζεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .