Να γιατί ο Μητσοτάκης έχασε τις εκλογές από τον Παπανδρέου + Video



Συνέντευξη στο MEGA στον Ν. Χατζηνικολάου και στον Π. Τσίμα - εκλογές 1996. Ο Μητσοτάκης για τη μείωση της  ανεργίας τόνιζε την ανάγκη για απολύσεις προκειμένου να μειωθεί το δημόσιος τομέας και εξηγούσε ότι οι συντεχνίες νοιάζονταν μόνο για τις απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων την ίδια στιγμή που αδιαφορούσαν για τον άνεργο νέο ή για τον ιδιωτικό υπάλληλο που έχανε τη δουλειά του.


Τέλος επισήμανε ότι μόνο με φιλελεύθερη οικονομική πολιτική μπορεί να αναπτυχθεί η ιδιωτική οικονομία,  ώστε να πάψει το κράτος να τραβά και να απομυζά την τελευταία ικμάδα της ελληνικής οικονομίας.

Όπως  γίνεται κατανοητό οι πολιτικές του απόψεις, ξένιζαν στα αυτιά των ελλήνων, οι οποίοι αδυνατούσαν να υποψιαστούν το τι θα επακολουθούσε... 


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ...ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑΙΖΟΥΜΕ 600.000 ΣΤΡΑΤΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ....ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΚΟΣ..ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .