Δείτε τα Πόθεν έσχες των Δημάρχων της Π.Ε. Φλώρινας



Εκτός απο τα πόθεν έσχες των μελών της βουλής, στη δημοσιότητα δόθηκαν και αυτά των αυτοδιοικητικών, όπως οι τρείς δήμαρχοι της ΠΕ Φλώρινας, Ιωάννης Βοσκόπουλος (δήμος Φλώρινας), Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης (δήμος Αμυνταίου και Παναγιώτης Πασχαλίδης (Δήμος Πρεσπών).


Στις σχετικές εκθέσεις, έπειτα από σχετικό έλεγχο, έγινε πλήρης καταγραφή όλων των δηλωθέντων περιουσιακών στοιχείων (ακίνητα, εμπράγματα δικαιώματα σε αυτά, μετοχές ημεδαπών ή και αλλοδαπών εταιρειών, ομόλογα και άλλες ομολογίες κάθε είδους και τα παράγωγα χρηματοοικονομικά προϊόντα κάθε είδους, καταθέσεις σε τράπεζες, ταμιευτήρια και άλλα ημεδαπά ή αλλοδαπά πιστωτικά ιδρύματα, πλωτά, εναέρια και χερσαία μεταφορικά μέσα, καθώς και συμμετοχή σε κάθε είδους επιχειρήσεις).




ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ




ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ




ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Ψηφίστε ξανά Βοσκοπουλο και Θεοδωρίδη. Για να διπλασιασουν τα ακίνητα τους και την περιουσία τους και αφού σας ρίξουν λίγο σανο και λίγο τυρί με κάνα δίμηνο και καμιά εργολαβια να τους πείτε και ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η ΠΟΛΙΤΙΚΉ αποτελεί ανέκαθεν ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΟ ΧΟΜΠΙ μόνο ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ...
    εμείς οι από "κάτω" τους ψηφίζουμε για κανενα ψίχουλο ...
    και η ζωή συνεχίζεται ..
    ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ...
    ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι δημαρχοι εχουν περισσότερα λεφτα απο τους βουλευτες, τώρα ειναι καλύτερα να εισαι δημαρχος ή περιφερειάρχης παρα βουλευτής , γι αυτο κ το δημαρχηλικι θέλει περισσότερα λεφτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ...ΤΟ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΟ ΤΗΣ ΚΑΠΑΣ ΡΙΣΕΡΤΖ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΠΑΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ! ΘΑ ΕΚΕΙ ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΛΕΟ/...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .