Δείτε το Πόθεν έσχες των βουλευτών της Π.Ε. Φλώρινας



Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την επίσημη ιστοσελίδα της Βουλής τα πόθεν έσχες των μελών της για τον 2016 (χρήση 2015), εκεί όπου εκπροσωπούν την Π.Ε. Φλώρινας, ο Κων/νος Σέλτσας (ΣΥΡΙΖΑ) και ο Ιωάννης Αντωνιάδης (ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ). 

Στις σχετικές εκθέσεις, έπειτα από σχετικό έλεγχο, έγινε πλήρης καταγραφή όλων των δηλωθέντων περιουσιακών στοιχείων (ακίνητα, εμπράγματα δικαιώματα σε αυτά, μετοχές ημεδαπών ή και αλλοδαπών εταιρειών, ομόλογα και άλλες ομολογίες κάθε είδους και τα παράγωγα χρηματοοικονομικά προϊόντα κάθε είδους, καταθέσεις σε τράπεζες, ταμιευτήρια και άλλα ημεδαπά ή αλλοδαπά πιστωτικά ιδρύματα, πλωτά, εναέρια και χερσαία μεταφορικά μέσα, καθώς και συμμετοχή σε κάθε είδους επιχειρήσεις).

ΣΕΛΤΣΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ

 Ακολουθούν οι δηλώσεις των οκτώ πολιτικών αρχηγών. Στην ιστοσελίδα της Βουλής από το μεσημέρι σήμερα και για τρία χρόνια θα αναρτηθούν οι δηλώσεις όλων των υπόχρεων.

Αλέξης Τσίπρας ΕΔΩ
Κυριάκος Μητσοτάκης ΕΔΩ
Νίκος Μιχαλολιάκος ΕΔΩ
Δημήτρης Κουτσούμπας ΕΔΩ
Πάνος Καμμένος ΕΔΩ
Βασίλης Λεβέντης ΕΔΩ
Φώφη Γεννηματά ΕΔΩ
Σταύρος Θεοδωράκης ΕΔΩ


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. του ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΕΔΩ ...http://www.hellenicparliament.gr/pothen/xrhsh2015_etos2016/THEODORIDIS_KONST_534735.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .