Τελέστηκε ο Αγιασμός των ακαδημιών χάντμπολ των Ελπίδων Αμυνταίου



Το πρωί του Σαββάτου (9/12) τελέστηκε στο ΔΑΚ Αμυνταίου, ο αγιασμός των ηλικιακών τμημάτων χάντμπολ των Ελπίδων Αμυνταίου. 


Ο πατήρ-Θωμάς  ευλόγησε περισσότερα από 70 παιδιά,  τους προπονητές της Ακαδημίας και ευχήθηκε υγεία , επιτυχίες αλλά και καλή πρόοδο στα μαθήματα.





Στον αγιασμό το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Αμυνταίου κ. Κων/νος Θεοδωρίδης, η πρόεδρος νομικού προσώπου του δήμου κ. Ελένη Ιωαννίδου-Τζίτζιου, ο αντιδήμαρχος Αποστόλης Θεοδώρου, ο πρόεδρος του ΔΑΚ Αμυνταίου Θεόδωρος Φωκάς και ο πρόεδρος των ακαδημιών των Ελπίδων Αμυνταίου κ. Ελευθέριος Καραπαναγιωτίδης.




Μετά το πέρας του Αγιασμού , ό έφορος των τμημάτων χάντμπολ κ. Παύλος Μπούρης , τόνισε την ανάγκη για αδιάλειπτη παρουσία του αθλήματος στην γενέτειρα του, το Αμύνταιο και ευχαρίστησε του επισήμους και τους γονείς των παιδιών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου. Στη συνέχεια τον λόγο έλαβαν ο δήμαρχος Αμυνταίου κ. Κων/νος Θεοδωρίδης και η πρόεδρος νομικού προσώπου του δήμου η κ. Ελένη Ιωαννίδου-Τζίτζιου , οι οποίοι εκθείασαν το έργο των παραγόντων και των προπονητών του συλλόγου, παρότρυναν τους μικρούς αθλητές και τις μικρές αθλήτριες να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και αγάπη την ενασχόλησή τους με το άθλημα και υποσχέθηκαν ότι ο δήμος θα συνδράμει σε οτιδήποτε χρειαστεί το τμήμα.




Μετά το πέρας της θρησκευτική τελετής προσφέρθηκαν αναψυκτικά και γλυκίσματα, που είχαν ετοιμάσει οι μητέρες των παιδιών και φυσικά επακολούθησε η καθιερωμένη προπόνηση υπο τις οδηγίες των τεχνικών, Σωκράτη Βακάλη και Παναγιώτη Δημητρίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια