Παράσταση από την Θεατρική Αναζήτηση Πτολεμαΐδας στο πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου


Την Κυριακή στις 10/12 στο πνευματικό κέντρο Αμυνταίου στις 20:30 μ.μ ανεβαίνει παράσταση από την θεατρική Αναζήτηση Πτολεμαΐδας με τίτλο ''οι Ηλίθιοι''.
Λίγα λόγια για την Ομάδα: Η Θεατρική Αναζήτηση συστάθηκε το 1997 ως εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Τα μέλη της κατοικούν στην Εορδαία και ασχολούνται με το Θέατρο ερασιτεχνικά αναπτύσσοντας την Τεχνική τους μέσα απο θεατρικά εργαστήρια και μαθήματα ορθοφωνίας, κίνησης,χορού,αυτοσχεδιασμού,λόγου και μουσικής. Στα 20 χρονια παρουσίας της η Θεατρική Αναζήτηση εχει παρουσιάσει πληθώρα θεατρικών παραστάσεων, εκδηλώσεις συμμετοχικού θεάτρου με παιδιά, δραματοποιημένες παρουσιάσεις βιβλίων και ποιητικές βραδιές.
Λίγα λόγια για το έργο: Το Κουλιέτσνικοφ...ένα όμορφο και ήσυχο χωριό. Οι φιλήσυχοι κάτοικοι του απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους ώσπου η άφιξη ενος νέου δασκάλου ανατρέπει τα δεδομένα τους.Έρωτες και φόβοι,μυστικά και κατάρες,γνωση και άγνοια. Τι θα επικρατήσει; ειναι άραγε το Κουλιέτσνικοφ το ιδανικό μέρος για να ζει κάποιος; 
Σκηνοθεσία: Στούμπου-Πλεξίδα Κική.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια