Γ. Βοσκόπουλος για πρόσφυγες: «Παρότι μας έχουν ενημερώσει ότι στην περιοχή δε θα έρθουν πρόσφυγές ανησυχούμε, διότι όπως αιφνιδιάστηκαν στα Γρεβενά, μπορεί να αιφνιδιαστούμε κι εμείς» (Bίντεο)

Την ανησυχία του σχετικά με το ενδεχόμενο να έρθουν πρόσφυγες στη Φλώρινα, εξέφρασε με δήλωσή του στο kozan.gr ο δήμαρχος Φλώρινας και πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας,  Γιάννης Βοσκόπουλος, λίγο πριν την έναρξη της σημερινής
συνεδρίασης της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας. «Παρότι μας έχουν ενημερώσει ότι στην περιοχή δε θα έρθουν πρόσφυγές λόγω των συνόρων, ανησυχούμε ως Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, διότι όπως αιφνιδιάστηκαν στα Γρεβενά, μπορεί να αιφνιδιαστούμε κι εμείς», σημείωσε ο δήμαρχος Φλώρινας.
ΠΗΓΗhttp://kozan.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Αχ βοσκόπουλε λές κι έπεσες ξαφνικά απ το ουράνιο τόξο που ζείτε ....ΟΥΔΕΙΣ ΔΕΝ αιφνιδιάστηκε στα Γρεβενά. Μην ξεχνάς γιατι ξεχνάς πολύ τελευταία ο Δήμος των Γρεβενών μαζί με τον Συριζοδήμο της Κοζάνης ήταν οι πρώτοι που δέχθηκαν μετανάστες. Στον δήμο σας και ειδικότερα στις Πρέσπες και Αμύνταιο δεν χρειάζεται να έρθουν ΚΙ ΆΛΛΟΙ μετανάστες υπάρχουν ήδη μπόλικοι ΑΛΒΑΝΑΡΑΔΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και πολλαπλασιάζοντε σαν τα κουνέλια που έχεις στο αγρόκτημα...ΕΣΥ ΣΆΝ ΔΉΜΑΡΧΟΣ μαζί με τους άλλους δύο δεν το έχετε πάρει μάλλον είδηση .Ευτυχώς στην ΜΕΛΙΤΗ ζούν συμπαγείς ΝΤΟΠΙΟΙ πληθυσμοί αλλα κι αυτούς τους βλέπω με τα νέα ΙΔΙΩΤΙΚΑ εργοστάσια να φιλοξενούν καμια εκατονταδα ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΤΗΝ ΣΕΝΕΓΑΛΗ για να δουλέυουν στα ορυχεία στα εργοστάσια στην τηλεθέρμανση στην καθαριότητα ..ξέρεις ΕΣΥ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .