Η Συνέντευξη του προέδρου της ΤΚ Φαραγγίου, Αντώνιου Κουτουρατζή στο Ράδιο Αμύνταιο 91,2 FM + Ηχητικό



Ο πρόεδρος της ΤΚ Φαραγγίου, κ. Αντώνιος Κουτουρατζής, μίλησε στο Ράδιο Αμύνταιο και την εκπομπή ΕΠΙΚΑΙΡΑ, όπου τοποθετήθηκε επι των θεμάτων που διατυπώθηκαν,  στη συνέντευξη τύπου, που παραχώρησε ο Αγροτικός Σύλλογος του Δήμου Αμυνταίου στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου.


Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Αν δεν ξερεις να μην μιλας...!
    Αν ανεβει αρκετα η λιμνη, θα αποζημιωθεις για τις ΜΟΝΙΜΕΣ-ΝΟΜΙΜΕΣ εκτασεις. Δεν μπορει κανενας συλλογικος φορεας να συμμετεχει στον ενιαιο φορεα διαχειρησης. Για ποιους επιστημονες μιλας; γιαυτους που πληρωνε ο Δ. Αμυνταιου για να κανουν περιβαλλοντική μελετη ή ηια αυτους που εκαναν τους βιολογικους του Αγ. Παντελεημονα και του Αμυνταιου. Δεν λεει τιποτα ουσιώδες και δειχνει την ασχετοσυνη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και σενα ποιος σου ειπε ρε οτι θελουμε να μας παρει τα χωραφια κ να αποζ.με?τεμπελι εε τεμπελι το μυαλο σου στο τεμπελιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν τρωγεστε με τίποτα εσείς οι ξερολες και τίποτα δεν σάς αρέσει....μια χαρά τά είπε γιατί είναι αυθεντικός και καθαρός. Και μάλιστα πολύ ανεκτικός και ρεαλιστής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .