...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017

Με επιτυχία 3η Χριστουγεννιάτικη γιορτή κρασιού στο ΑμύνταιοΤην Παρασκευή το βράδυ (15/12) πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Αμύνταιο η 3η Χριστουγεννιάτικη γιορτή κρασιού στην Πλατεία Αγίων Κωνσταντίνου κ Ελένης.
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε μπροστά από τα ξύλινα σπιτάκια όπου είχε την ευκαιρία να γευθεί τα ποιοτικά κρασιά της περιοχής, ενώ δεν ηταν λίγοι αυτοί που θέλησαν να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες με τους οινοπαραγωγούς. 


τα οινοποιεία που συμμετείχαν στην εκδήλωση ήταν: Κτήμα ΑΛΦΑ
Οινοποιείο Αμυνταίου (ΑΣΕΠΑ), Βεγορίτις, IN VINO ESTATE (Αφοί Τσίπα), ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ, ΚΤΗΜΑ ΠΕΤΡΙΔΗ και το Κτήμα Δημόπουλος.


Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση συμμετείχαν φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας, οι οποίοι παρουσίασαν έργα σχετικά με την εκδήλωση καθώς και το Ωδείο Φλώρινας, που με τις μουσικές του νότες μας εισήγαγε στο πνεύμα των ημερών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .