Σύλληψη 29χρονου αλλοδαπού σε δασική περιοχή της Φλώρινας για εισαγωγή, κατοχή και μεταφορά πάνω από 14 κιλά κάνναβης




Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία, συνελήφθη σήμερα (16-12-2017) τις πρωινές ώρες σε δασική περιοχή της Φλώρινας, 29χρονος υπήκοος Αλβανίας για εισαγωγή, κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.  
                               


Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, σήμερα τις πρωινές ώρες, εντόπισαν τον 29χρονο και άλλα δυο (2) άτομα να έχουν εισέλθει πεζά παράνομα στη χώρα, μεταφέροντας τρεις (3) σάκους, τους οποίους εγκατέλειψαν, αντιλαμβανόμενοι τον επικείμενο έλεγχό τους και τράπηκαν σε φυγή προς τη χώρα τους. Μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις εντοπίστηκε ο 29χρονος και συνελήφθη.



Συνολικά βρέθηκαν εντός των προαναφερθέντων τριών (3) σάκων και κατασχέθηκαν, -14- κιλά και -581- γραμμάρια κάνναβης, που περιέχονταν σε επτά (7) ανισοβαρείς συσκευασίες.



Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των άλλων δυο (2) ατόμων συνεχίζονται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. ΝΑ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΕΥΠΑΘΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΣΗΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΕΦΕΡΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 14 ΚΙΛΑ ΧΑΣΙΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΛΜΠΑΝΙΑ.ΑΧ ΤΙ ΚΑΚΟ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ. ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΣΑΝ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕΡΙΣΜΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΤΟ ΚΑΛΟΣ ΔΙΚΗΓΚΟΡΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΡΙΟ ΑΠ ΤΟ ΦΥΛΑΚΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΣΤΟΓΚΕΝΑ ΣΤΟ ΑΛΜΠΑΝΙΑ! ΑΧ ΤΙ ΚΑΚΟ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ έχουμε πει και το ξαναλέμε ,μόνο η αστυνομία δουλεύει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .