ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ: TO XΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ

Την 13 Νοε 2017 η κα. Γιαννιτσοπούλου Συμέλα δημοτική σύμβουλος των ανοιχτών οριζόντων κατά την διάρκεια της προσυνεδρίασης
εν, όψη δημοτικού συμβουλίου ανακοίνωσε την απόφασή της να ανεξαρτητοποιηθεί , αφού πρώτα έστειλε επιστολή στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου.

Η κα. Γιαννιτσοπούλου εξελέγη δημ. Σύμβουλος το 2010 με την παράταξη των Ανοιχτών Οριζόντων . Της ανατέθηκαν από τον τότε δήμαρχο κ. Ιωσηφίδη τα καθήκοντα της προέδρου της ΔΙΚΕΑ. Μετά την παρέλευση δύο ετών της ανατέθηκαν τα καθήκοντα της α΄ Αντιδημάρχου για τα επόμενα δύο χρόνια . Η ανάθεση των παραπάνω καθηκόντων στην παραπάνω δημοτική σύμβουλο χωρίς να έχει τα απαραίτητα τυπικά προσόντα (σχετική εκπαίδευση ,εμπειρία ) ήταν ένα μεγάλο ρίσκο από τον τότε Δήμαρχο , παρά ταύτα βοηθήθηκε και υποστηρίχθηκε από όλους τους συναδέλφους της .

Στις εκλογές του Μαίου του 2014 ο λαός μας εξέλεξε στην αντιπολίτευση .
Μετά την παρέλευση ενός έτους περίπου ο κ. Ιωσηφίδης παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους και εξελέγη μετά από ψηφοφορία ο κ. Παπαχρήστου Νικόλαος αφού τηρήθηκαν οι νόμιμες και προβλεπόμενες διαδικασίες.

Έκτοτε η κα . Γιαννιτσοπούλου προβάλλοντας μόνο τις προσωπικές φιλοδοξίες της, αποτέλεσε ένα ξένο σώμα στην ομάδα της παράταξης , μη συμμορφούμενη κυρίως στις αποφάσεις και στην γραμμή της ομάδας .

Η παραίτησή της ήταν αναμενόμενη και αποτέλεσμα συνειδητής επιλογής της μετά και την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της μέσα στην ομάδα αγνοώντας τους κανόνες λειτουργίας αυτής .

Η παράταξη παρ, όλα αυτά την ευχαριστεί για την προσφορά της και της εύχεται στις μελλοντικές της αποφάσεις να πρυτανεύσει η λογική , να λειτουργεί με βάσει το συμφέρον των συνδημοτών μας , της τοπικής κοινωνίας και όχι το προσωπικό συμφέρον και τις όποιες προσωπικές φιλοδοξίες.









-Ο-
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

17 Σχόλια

  1. Γεια σου ρε Νίκο με τα δελτία τύπου. Στο να ρίχνεις λάσπη στους άλλους και να κάνεις κριτική πρώτος είσαι,καμία σοβαρή αντιπολίτευση σε σοβαρά θέματα του Δήμου ποτέ. Συνέχισε έτσι και το μόνο σίγουρο είναι πως θα ανταμειφθείς πηγαίνοντας σπίτι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΡΕΣΤΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου ρε Νίκο με τις σχετικές γνώσεις και την εμπειρία. Γελάνε και οι πέτρες όταν κάνεις τοποθέτηση στο δημοτικό συμβούλιο. Μιλώντας πάντοτε στον δήμαρχο στον ενικό και δίνοντας συνέχεια την αφορμή για καβγάδες επειδή είσαι εριστικός προς τους συναδέλφους σου φαίνεται η εμπειρία σου και η εκπαίδευση σου. Συγνώμη αλλά τέτοια άτομα δεν τα θελουμε όπως εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόση κακια βγάζει αυτος ο ανθρωπος απεναντι σε ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αδιανόητο κείμενο από κάποιον που φέρεται ως εκπρόσωπος της αντιπολιτεύσεως και περι-φέρεται ως υποψήφιος Δήμαρχος! Δεν έχει λέει η Μέλη τα τυπικά προσόντα (εκπαίδευση και εμπειρία !!), ενώ έχει τούτος ο πνευματώδης άνθρωπος που ήρθε ουρανοκατέβατος από το Harvard! Ένας άνθρωπος που προέρχεται από τοι πιο αντιπαραγωγικό κομμάτι της ελληνικής οικονομίας (καραβανάς!) με πλήρη επιχειρησιακή και διοικητική αναισθησία (όπως ο ίδιος περίτρανα απέδειξε κατά τις ημέρες και έργα του στο Δήμο), ξεχειλίζει κόμπλεξ και κακία απέναντι στη Μέλη, η οποία με την παρουσία της και τις τοποθετήσεις της καθόλη τη διάρκεια από το 2011 έως και σήμερα δεν έχει αφήσει καν ’ένα περιθώριο αρνητικής κριτικής! Πραγματικά κρίμα για το άτομο του! Πολύ κατώτερη των περιστάσεων η δήλωσή του, περιττή και άκρως βλαπτική για τον εαυτό του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι δεν μας λες και εσυ τι δουλεια κανεις?Ετσι για να δουμε ποσο πιο παραγωγικος εισαι απο τους "καραβαναδες".

      Διαγραφή
  6. Αν και στρατιωτικος παντα αστοχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΌΛΟΙ "ΑΣΧΟΛΕΊΣΤΕ" ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΊΤΙΚΗ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΊΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΟΥΛΑ ΣΑΣ ΜΕ ΜΕΡΙΚΆ ΑΚΌΜΑ ΕΥΡΏ(ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ).ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΕΑ(ΕΜΜΙΣΘΗ ΘΕΣΗ)ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ (ΠΑΛΙ ΕΜΜΙΣΘΗ ΘΕΣΗ) ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ..ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΤΕΠΑ (ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΜΙΣΘΗ ΘΕΣΗ)ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ...ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΣΤΑΙ ΡΕ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΗ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΥΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ....

    Υ.Γ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΟ ΜΑΡΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν θυμάσαι καλά κ.Παπαχρήστου,σύγουρα θυμάσαι,η κ. Μέλλυ πάντα έπαιρνε πολλούς περισσότερους ψήφους από εσένα!Τώρα απορώ τι ψάχνεις και πως την έχεις δει την δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειπε ο μορφωμενος και εμπειρος συμβουλος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Νίκος μάλλον ξεχνάει τα ρεζιλίκια του μέσα στο Δημοτικό συμβούλιο και μιλάει για εμπειρία και γνώση των άλλων. Άσε που χτύπησε κόκκινο η τελευταία ανακοίνωση που έβγαλε γιατί δεν παρευρέθηκε ο Δήμαρχος στην Κελλη. Κάθε χρόνο τα ίδια. Λες και αυτό είναι που μας απασχολεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τρίβει τα χέρια του με τέτοιο αρχηγό αντιπολίτευσης ο Μούφας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ομάδα ήταν που ήταν διαλυμένη Νίκο από τότε που ανέλαβες την κατέστρεψες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Νίκο δεν την εχουμε ανάγκη, κράτα γερα, γρήγορα θα μαστε και παλι νικητές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Νίκο μην ακολουθείς τις τακτικές των προηγούμενων γιατί δεν που τους έστειλαν οι πολίτες,σπίτια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κ.Παπαχρήστου απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι δεν κάνει για αρχηγός.

      Διαγραφή
  15. Παλι ο Μουφας πανηγυριζει. Ο παπαχρηστου ειναι ο,τι πιο αστειο εχει να επιδειξει η αντιπολιτευση. Και ασχετος και εκνευριστικος φουλ, μονιμως καυγαδες και αγενεις συμπεριφορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .