TΑΞΙΔΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ

      Με αφορμή την γιορτή λεμονιού του αδελφοποιημένου Δήμου Καραβά ο Δήμος Αμυνταίου αποφάσισε να διοργανώσει μετά από πρόσκληση  του αδελφοποιημένου δήμου εκδρομή – επίσκεψη  για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις των αδελφών μας Κυπρίων , πράξη την οποία επικροτούμε και εγκρίναμε.

      Θεωρούμε όμως πρόκληση το
υπερβολικό ποσό των 8,500. Ε  και την πολυμελή  αντιπροσωπεία (ο Δήμαρχος με την σύζυγό του , αντιδήμαρχοι μετά των συζύγων επίσης ,η κα Γιαννιτσοπούλου και άλλοι  δημοτικοί σύμβουλοι, 11 συνολικά) , και ιδίως σε μία περίοδο που οι συνδημότες μας προβληματίζονται να εκπληρώσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους ,προς το κράτος και τον Δήμο (λογαριασμοί ΔΕΤΕΠΑ ,νερόυ κα) .

      Σε ανάλογες εκδηλώσεις η προηγούμενη διοίκηση του κ. Ιωσηφίδη συμμετείχε με ολιγομελή αντιπροσωπεία  , όπως την τελευταία φορά την αποτελούσα ο Ιωσηφίδης , ο Λιάσης ο Παπαχρήστου από την συμπολίτευση , ο Γεωργιάδης από την αντιπολίτευση και ο Διευθυντής του Δήμου , με μία πολύ σοβαρή διαφορά τα έξοδα καλύφθηκαν από τους ιδίους πλην του Διευθυντού.
  
      Προς αποφυγή της οποιασδήποτε παρερμηνείας πρέπει να τονίσουμε ότι είμαστε υπέρ των αδελφοποιήσεων , της ανταλλαγής των πολιτισμών μας , εθίμων και επισκέψεων και ιδίως με τους αδελφούς μας Κυπρίους.
   
                 ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ 
    
                                                        -Ο-
                               ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ
                                   ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 


Δημοσίευση σχολίου

23 Σχόλια

  1. Ελα μη κλαις, θα σε πάρουνε και σένα την άλλη φορά μαζί τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχουν καταλαβει οτιΔΕΝ θα ειναι ξανα στον δημο και κανουν οτι προλαβουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκόπιμα ξεχνάς Νίκο να αναφέρεις πως είναι και η κυρία Βεράνη μαζί τους η οποία είναι με την παράταξη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Γιαννιτσοπουλου εχει ξαναπαει αν δεν κανω λαθος.της αρεσει να φευγει απο το χωριο της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΣΟ ΦΘΗΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ Η ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νίκο φάσκεις και αντιφάσκεις στην ίδια σου την ανακοίνωση. Από την μια λες πράξη που επικροτούμε και εγκρίναμε και από την άλλη βάζεις επικεφαλίδα ταξίδι αναψυχής. Αλλά αναφέρεις και στο τέλος ότι είσαι υπέρ των αδελφοποιήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο Νικόλα που τους εκθέτεις. Ταξιδάκι αναψυχής ο Θεοδωρίδης και οι σύμβουλοι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ.
    ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΚΕΦΤΟΣΑΣΤΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο Κ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΘΩΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΣΔΙΔΟΝΤΑΣ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ ΣΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΕΞ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΟΡΜΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΑΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2019.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με άμισθο δήμαρχο και δημοτικούς συμβούλους, χωρίς επιτροπές και ποινικές ευθύνες σε θέματα αναθέσεων και αποφάσεων οικονομικής επιτροπής, ζήτημα θα ηταν να είχαμε δυο τρεις απο δαύτους στα 20 τελευταία Χρονια στην ενασχόληση με τα κοινά !! Και φυσικά αυτοί βγαίνουν με όσα πράττει ο μέσος πολίτης που περιμένει ευλαβικά το ρουσφετάκι - ανάθεση - εξυπηρετησουλα απο δαύτους !! Αυτοί είμαστε και να λεμε την αλήθεια χωρις να ρητορευουμε μονο στο πληκτρολόγιο !! Στα 4 και στις επόμενες εκλογές με δαύτους παλι στο Δημοτικό συμβούλιο να ρίχνουν ακόμη πιο πολύ στον πάτο το πολιτιστικό και πολιτισμικό επίπεδο του τόπου. Φλωρινα - Αμύνταιο - Πτολεμαιδα ενα μηδενικό ανάπτυξης και πολιτισμού και μια Κοζάνη που γίνεται το κέντρο που απορροφά κάθε δραστηριότητα - κονδύλιο και ανάπτυξη.

      Διαγραφή
  9. Αφού το ψήφισες ομόφωνα την μετάβαση γιατί κλαίγεσαι τώρα στον κόσμο και δημιουργείς εντυπώσεις; Και δεύτερον γιατί προσβάλεις τους δημοτικούς συμβούλους που συνοδεύονται από τις γυναίκες τους ενώ γνωρίζεις πως τα έξοδα των συνοδών τα έβαλαν από την τσέπη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο κ παπαχρηστου μπορει να μην ειναι καλοςστην πολιτικη αλλα ειναι εντιμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι τόσο έντιμος που έχει καταδικαστεί με στέρηση πολιτικών διακιωμάτων! Μιλάμε για μεγάλο ταλέντο, μοναδικός στο είδος του!

      Διαγραφή
    2. Έντιμο δεν τον λες. Απολογούμενος είναι στη φάση με την ΔΕΤΕΠΑ.

      Διαγραφή
    3. και εγω έντιμος ειμαι αλλα απο πολιτική δεν εχω μυρωδια. περιμενω να με ψηφισεις...

      Διαγραφή
  11. Το μεγάλο φαγοπότι γίνετε στο εργοστάσιο του ξινού νερού. Αυτά είναι ψίχουλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΗΓΑΝΕ ΚΥΠΡΟ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΔΑΠΑΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ!
    ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΘΕΤΑΤΕ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΑΝΕ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΤΖΕΠΕΣ ΣΑΣ! ΕΣΕΝΑ ΔΕ, ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ, ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΣΟΥΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ!
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΓΑ ΞΥΓΓΙ ΕΒΓΑΖΕΣ!
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πως αλλάζουν οι καιροί. Ουρλιάζε ο Απόστολος και ο Θεοδωρίδης για ένα τραπέζι που είχε κανει ο Ιωσηφιδης στους Κυπριους του Καραβα που κόστισε κάποια λίγα ευρώ. Ακόμα έχουμε στα αυτιά μας τις κραυγές για τα οχήματα που οδηγουσαν οι αντιδημαρχοι του Ιωσηφιδη και σήμερα ο Απόστολος το σκοντα και ο Θεοδωρίδης το Ρένο το έχουν Ι.Χ. και οι υπόλοιποι αντιδημαρχοι από ένα αγροτικό για να πηγαίνουν και στα χωράφια τους. Είναι ξεφτίλα σε τέτοιες εποχές να πηγαίνετε ταξίδια αναψυχής με δημόσιο χρήμα. Αν θέλετε να πάτε με δικά σας λεφτά όπως έκανε ο Ιωσηφιδης ο οποίο θα περάσει στην ιστορία ως ο μόνος δήμαρχος που έβαλε χρήματα από την τσέπη του για το Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάνε μιαου. ...μόνος θα μείνεις. ..φεύγει ο μπάντης και τσαχειριδης. ....Και η φωτεινή δεν ασχολείται μαζί σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μια λεκάνη να πλένει τα χέρια του... Το ψήφισε και τώρα κράζει. Θα ήταν άριστος Βολευτής του Σύριζα (ψηφίζω μνημόνια, άλλα εγώ το κάνω με πόνο ψυχής). Δε πας πουθενά έτσι μεγάλε. ο δε επίλογος με συναρπάζει σε ελεύθερη απόδοση: ΦΑΤΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ. σαν προεκλογική δέσμευση ακούγεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Νίκο δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τελικα τι σας πειραζειφιλαρακια. Το ζητουμενο ειναι αν συμφωνειτε με την αποφαση του δημαρχου και της γιάφκας του 85οο ευρω.Για την αποκατασταση της αλήθειας η απόφαση ηταν κατα πλειοψηφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το κανουν μονο, γιατι αγαπανε και θυσιάζονται για την περιοχη. Απο οτι φαινεται δεν εχουμε πατωσει ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ολοι οι τζαμπατζηδες τοριστες που πηγαν κυπρο ειναι οικονομικα πολυ βαστημενοι ντροπη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .