«Φωτιά» ακόμη και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ στη Δ. Μακεδονία – Κ. Σέλτσας για το σύντροφο του Μ. Δημητριάδη: «Nα ανακαλέσει, διαφορετικά…» – H αναφορά του σε λαγό που για άλλη μια φορά έπαιξε το ρόλο του

«Φωτιά» ακόμη και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ έχει βάλει η σημερινή δήλωση του βουλευτή Κοζάνης,  Μίμη Δημητριάδη, στην ΕΡΤ Κοζάνης, πως:
«Η πώληση της μονάδας της Μελίτης δεν είναι απαραίτητα κακό».  Ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφερέρειας Δ. Μακεδονίας, Παντελής Αργυριάδης, που χαρακτήρισε, μέσω facebook, τη συγκεκριμένη δήλωση, απαράδεκτη και προκλητική, κάλεσε το βουλευτή της Φλώρινας Κ. Σέλτσα,  να τη σχολιάσει και να πει αν συμφωνεί, με την απάντηση τού τελευταίου, που εντόπισε και σας παρουσιάζει το kozan.gr, να είναι αποκαλυπτική: » Και φυσικα οχι,να ανακαλεσει ,διαφορετικα οι μεθοδεύσεις οι των (συντροφων και περιφερειακών παραγόντων, του στιλ ο κο@@@@να διαφυλαχθεί,των ΑΗΣ Κοζανης και τιποτα αλλο)θα εχει και συνεχεια,η μικρη Φλωρινα του ενος Βουλευτη εχει φωνη.Λυπαμαι για τς δηλωσεις συντροφων .Ο λαγος για αλλη μια φορα έπαιξε τον ρολο του».
kozan.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια