Ανεξαρτητοποίηση Δημοτικού Συμβούλου από τους Ανοιχτούς Ορίζοντες Δήμου Αμυνταίου

Πριν λίγο, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου, η Δημοτική Σύμβουλος
κ. Μέλη Γιαννιτσοπούλου με δήλωση της ανεξαρτητοποιήθηκε από την δημοτική παράταξη Ανοιχτοί Ορίζοντες.
Λεπτομέρειες για την ανεξαρτητοποίηση της κ. Γιαννιτσοπούλου σε λίγο....  

Δημοσίευση σχολίου

13 Σχόλια

  1. Μεγάλη δουλειά ,μηπως θα πάει για δημαρχος ,οχι όποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί έχει κανείς την εντύπωση ότι οι εναπομείναντες που συναθροίζονται στα έδρανα της αντιπολίτευσης συμπλέουν έστω και στο ελάχιστο με την κουλτούρα και τις τακτικές αυτής της παρατάξεως καθώς και με τον εκπρόσωπο της; Κάνουν υπομονή να τελειώσει η θητεία και να μεταπηδήσουν αλλού μετά, όσοι τουλάχιστο προσδοκούν να ξανα-ασχοληθούν. Η διαρκής παραποίηση των πάντων, ο κούφιος καταγγελτισμός σε συνδυασμό με τον φαφλατισμό και την απουσία υπεύθυνων και αξιόπιστων θέσεων – απόψεων, που κληροδότησε ο πρώην Δήμαρχος, και βρήκαν άριστη απήχηση σε 2-3 γνωστούς της αντιπολίτευσης, κινδυνεύουν να καταστήσουν τον νυν Δήμαρχο μόνιμο διοικούντα του Δήμου εις τον διηνεκές, και μάλιστα χωρίς να καίγεται και τόσο πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σουμέλα αν έχεις τσίπα παραιτήσου. Λυπάμαι για την ποντιακή σου καταγωγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι είχαμε τι χάσαμε.. έφυγε για να μην την διώξουν.

    Στο χωριό μας ο Ιωσηφίδης το 2010 κέρδισε το τοπικο με 70 ψήφους και το 2014 το έχασε με 154. Τα συμπεράσματα δικά σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΕΣΥ Η ΑΝ ΕΣΤΩ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2010??

      Διαγραφή
  5. Ρε παιδιά, γιατί κάθεστε και κράζετε την απόφαση της Κυρίας Μέλης; Όπως κάθε γυναίκα που δεν ικανοποιείται από την σχέση της ψάχνει την επόμενη που θα την καλύψει, αναφέρομε πάντα σε πολιτικό επίπεδο! Τώρα σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσει η νέα της πολιτική σχέση, θα γυρίσει στον Πρώην ή θα μείνει στο ράφι; Από τα αλώνια στα σαλόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως νομίζεται ότι ο Παπαχρηστου έχει ανάγκη τη Μέλη; Αν κατέβε στις επόμενες εκλογές 99% θα πάρει (-90). Αν θέλει ας παέι αλλού η κα Μέλη δεν χρειάζεται. Και σιγά τη δύναμη που έχει (ούτε 1000 ψήφους δε μαζεύει). Αιντε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανεξαρτητοποιήθηκε η Μέλη και χ____κε η φοράδα μέσα στ΄ αμπέλι. Καλό ταξίδι στην Κύπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πλάκα έχει που σε όλα τα blog έχει τα ίδια σχόλια,αντιγραφή επικόλληση έγινε. Άρα καθόλου βαλτός δεν είναι αυτός που τα γράφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ανώνυμος 11:09 ξεχνάει να αναφέρει ότι και στις εκλογές του 2010 αλλά και στις τελευταίες η Μέλη βγήκε πρώτη σε σταυρούς από όλους τους δημοτικούς συμβούλους. Όποτε άκυρο το σχόλιο του τι είχαμε τι χάσαμε. Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο κορίτσι μου .στο είχα πει ότι 2 μέλη χαλάνε τον συνδιασμό.παπαχρηστου και ο αστυνομικός.εφυγες με ψηλά το κεφάλι.Ασε της ανώνυμες κορούλες να καθαρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρικοχολα σχόλια βλέπω που αποκλείεται να είναι γραμμένα από κάποιον ψηφοφόρο. Λογικά κάποιος ενοχλήθηκε έντονα από την ομάδα της αντιπολίτευσης και μπήκε στην διαδικασία να πετάξει λάσπη στο όνομα της κ.Γιαννιτσοπούλου που η ίδια της δεν έκανε κάτι παράλογο,απλά δεν την εκφράζει η αντιπολίτευση που γίνεται από την ομάδα της και θέλησε να ανεξάρτητοποιηθει σεβόμενη και τους ανθρώπους που την στήριξαν και συνεχίζοντας να τους εκπροσωπεί στο δημοτικό συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .