Χωρίς προβλήματα η εκλογική διαδικασία για την Κεντροαριστερά στην ΠΕ Φλώρινας + Video



Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8 το πρωί η ψηφοφορία για την εκλογή του επικεφαλής  του νέου πολιτικού φορέα στην Κεντροαριστερά.



Μέχρι στιγμής ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία σε Αμύνταιο και Φλώρινα, ενώ στα μεγάλα αστικά κέντρα παρατηρούνται ουρές και αναμονή , λόγω της μαζικής προσέλευσης, με την κεντρική επιτροπή να στελεχώνει με επιπλέον προσωπικό τις εφορευτικές επιτροπές.



Το στοίχημα του κεντροαριστερού φορέα μέσα από την εκλογή του επικεφαλής είναι η ενοποίηση των διάσπαρτων δυνάμεων του χώρου, αλλά και η προσέλευση του κόσμου στις κάλπες.



Εφόσον κανένας από τους εννέα υποψήφιους (κ. Νίκος Ανδρουλάκης, Κωνσταντίνος Γάτσιος, Φώφη Γεννηματά,Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Καμίνης, Γιάννης Μανιάτης,Απόστολος Πόντας, Γιάννης Ραγκούσης και Δημήτρης Τζιώτης) δεν συγκεντρώσει ποσοστό 50%+1 σ΄ αυτόν τον πρώτο γύρω, θα διεξαχθεί και δεύτερος γύρος την επόμενη Κυριακή 19 Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι πολίτες που είναι εγγεγραμμένοι στους εθνικούς εκλογικούς καταλόγους. Για να ψηφίσουν οι προσερχόμενοι, εκτός των προεγγραφέντων,  οφείλουν να επιδεικνύουν ταυτότητα ή διαβατήριο, να συμπληρώνουν και υπογράφουν την προβλεπόμενη αίτηση/δήλωση και να καταβάλουν ως εισφορά/δωρεά  για την κάλυψη της δαπάνης της ψηφοφορίας  το ποσό των τριών(3) Ευρώ κατ’ ελάχιστο. Η εκλογική διαδικασία έχει οριστεί να ολοκληρωθεί στις 21:30, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται το ενδεχόμενο της παράτασης του χρονικού πλαισίου.



Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του υπευθύνου του εκλογικού κέντρου Αμυνταίου , για τον κεντροαριστερό φορέα, Ανδρέα Κεχαγιά.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια