Αυτό είναι το ύψος των Τελών Κυκλοφορίας 2018 (πίνακες)

Το αργότερο μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου θα έχουν αναρτηθεί στο Taxisnet τα Τέλη Κυκλοφορίας 2018 τα οποία θα οριστικοποιηθούν τελικά μέχρι τις 20 Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του
enikonomia.gr οι αλλαγές στα Τέλη Κυκλοφορίας 2018 θα είναι ελάχιστες και αυτές θα πρέπει να τις εγκρίνει η τρόικα, με αποτέλεσμα τα ποσά εξόφλησης για τους περισσότερους ιδιοκτήτες να παραμείνουν τα ίδια με εκείνα που κατέβαλαν για το 2017.

Πάντως οι αλλαγές που εξετάζονται και θα οριστικοποιηθούν λίγες ώρες πριν από την κατάθεση του Προϋπολογισμού αφορούν σύμφωνα με πληροφορίες του enikonomia.gr στα Τέλη Κυκλοφορίας των αυτοκινήτων πολύτεκνων στα οποία είναι πιθανό να υπάρξει μια μείωση της τάξης του 10-20% αλλά κάτω από αυστηρά κριτήρια (τέσσερα παιδιά, κινητήρας οχήματος πάνω από 1.929 κ.εκ., εισόδημα κάτω από 10.000 ευρώ, κ.ά.) και αναμένεται να ωφεληθούν μόλις 2.000 ιδιοκτήτες.

Η δεύτερη πιθανή αλλαγή αφορά στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων με 1η Άδεια Κυκλοφορίας από την 1η/1/2006 έως και 31/12/2006, τα Τέλη Κυκλοφορίας των οποίων θα πρέπει να είναι μειωμένα καθώς θα πρέπει να είναι αντίστοιχα εκείνων που είχαν το 2016 τα οχήματα με 1η Άδεια Κυκλοφορίας έως τις 31/12/2005. Ο λόγος είναι πως τα οχήματα με 1η Άδεια Κυκλοφορίας το 2006 έχουν κλείσει 12 έτη από τη στιγμή που πρωτοκυκλοφόρησαν και θα πρέπει να πληρώνουν οι ιδιοκτήτες του χαμηλότερα Τέλη Κυκλοφορίας. Αν η τρόικα επιτρέψει την συγκεκριμένη αλλαγή τότε θα ωφεληθούν περίπου 50.000 ιδιοκτήτες οχημάτων.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως ένα όχημα με κινητήρα 1,4 λίτρου μοντέλο του 2006 με το ισχύον σύστημα ο κάτοχός του θα πρέπει να πληρώσει 255 ευρώ ενώ αν περάσει στην κατηγορία με τα παλιότερα θα πληρώσει 240 ευρώ. Δηλαδή θα γλιτώσει 15 ευρώ.
Για ένα αυτοκίνητο με κινητήρα 1,8 λίτρου και 1η Άδεια Κυκλοφορίας το 2006 τα Τέλη Κυκλοφορίας του 2017 ανέρχονταν σε 300 ευρώ ενώ αν μειωθούν λόγω παλαιότητας θα πληρώσει 280 ευρώ.

Στα οχήματα με κινητήρες από 1.929 κ.εκ. έως και 2.357 κ.εκ. τα Τέλη Κυκλοφορίας των οχημάτων με 1η Άδεια Κυκλοφορίας το 2006 ενδεχομένως να μειωθούν από τα 690 στα 630 ευρώ. Δηλαδή οι κάτοχοί τους θα γλιτώσουν 60 ευρώ.
Στα οχήματα με κινητήρες από 2.358 κ.εκ. έως 3 λίτρα τα Τέλη Κυκλοφορίας 2018 είναι πιθανό να μειωθούν σε 840 από 920 ευρώ. Δηλαδή 80 ευρώ λιγότερα.
Στα ΙΧ με κινητήρες από 3 έως 4 λίτρα τα Τέλη Κυκλοφορίας είναι πιθανό να μειωθούν κατά 100 ευρώ και από 1.150 ευρώ οι κάτοχοι των οχημάτων με 1η Άδεια Κυκλοφορίας 2006 να πληρώσουν 1.050 ευρώ.
Τέλος οι ιδιοκτήτες οχημάτων με κινητήρες από 4 λίτρα και άνω με 1η Άδεια Κυκλοφορίας το 2006 είναι πιθανό να πληρώσουν 1.260 αντί 1.380 ευρώ και να γλιτώσουν 120 ευρώ.


Η πληρωμή των Τελών Κυκλοφορίας πρέπει να γίνει έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017, μέσω τραπεζών ή μέσω e-banking καθώς σε διαφορετική περίπτωση το τίμημα των Τελών Κυκλοφορίας διπλασιάζεται για όσους δεν τα εξοφλήσουν μέχρι τέλος του έτους.
Για την πληρωμή μέσω τραπεζών, οι ιδιοκτήτες των Ι.Χ. θα πρέπει να εκτυπώσουν τα σχετικά έντυπα από το Taxis.

Τα ποσά για τα τέλη κυκλοφορίας 2018 ανάλογα με την ηλικία του αυτοκινήτου, τα κυβικά αλλά και τους ρύπους:






Επιβατικά αυτοκίνητα ταξινομούμενα για πρώτη φορά την Ελλάδα από 1.11.2010 και μετά, αποκλειστικά με βάση τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (γραμμάρια C02 ανα χιλιόμετρο). Λαμβάνονται υπόψιν οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα όπως αυτές αναγράφονται στην άδεια του οχήματος ως εξής:


Για τα Ε.Ι.Χ ρυμουλκούμενα, ημιρυμουλκούμενα (τροχόσπιτα): 140 ευρώ.
Τα οχήματα με Άδεια Κυκλοφορίας από 1η/1/2006 έως και 31/12/2006 είναι πολύ πιθανό να ενταχθούν στα ποσά των Τελών Κυκλοφορίας των οχημάτων από το 2001-2005.
πηγή:enikonomia.gr

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Καλά μιλάμε η φορολόγηση των ΙΧ είναι για τον ΠΤΣΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΆΔΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ . Εχεις ένα΄ΙΧ που η αγοραστική αξία στην πιάτσα είναι 3οοο και πληρώνεις τέλη κυκλοφορίας το 20% της εμπορικής του αξίας . Δηλ σε 3με 4 χρόνια μέχρι τις εκλογές το έχεις αγοράσει μόνο πληρώνοντας μόνο τα τέλη κυκλοφορίας !Δεν προσμετρώ ασφάλειες της πλάκας , κτέο της ξεπέτας και ετήσιο σερβίζ !!!Τέτοιες ΠΑΠΑΡΙΕΣ μόνο στην Ελλάδα σκαρφίζονται για να ξεζουμίξουν τον κοσμάκι. Για πολλοστή φορά σάλτα και άιντε γ@@@@θήτε ΟΛΟΙ ΣΑΣ και θέλετε να σας ψηφίζουμε Μ@@@@@ΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ της ΠΤΣΑΣ.ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ και να πληρώσετε Τέλη Κυκλοφορίας μόλις φάτε πόρτα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ από τα ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΡΕ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ?ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΑΝ ΚΟΡΟΙΔΟ.ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΣΤΗΔΕΣ? ΣΤΑ ΝΕΟΚΑΤΟΧΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΟΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ? ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΕ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ? ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΡΓΛΗΔΕΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ 300.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΥΝΕΡΓΙΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΤΛ...ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΜΕ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ...ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ...ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΤΕΛΗ 200 ΕΥΡΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΞΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΓΑ...Ω ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑΤΕ...ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ;;; ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ...ΜΙΣΘΟ ΑΡΑΧΩΒΑ,ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ OFFSHORE....AYTOI EINAI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KAΙ ΛΙΓΑ ΛΕΣ 11.35.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ( ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΝΦΙΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΙΛΙΚΙΑ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ) Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΝ ΤΖΑΜΠΑ ( ΧΩΡΙς ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΤΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ) ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 2ΟΟΟ ΚΥΒΙΚΩΝ ΑΓΡΑΤΣΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΥΣΙΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΤΑΝΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ "ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΠΣΤΗΔΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΛΚΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΣΤΡΑΚΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΜΕ ΜΕ ΣΑΠΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΆΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΙΟ ΦΘΗΝΑ ΜΑΙΜΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΠΤΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΜΑΝΤΡΑΔΙΚΑ ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΕ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΝΑ ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΕ ΣΤΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΜΟΥΘ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
      ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ 300 ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΖΟΥΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΨΟΥΜΕ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΙΧ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΙ ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ

      ΠΟΙΑ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΟΙΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ? ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ

      ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΙΧ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΜΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ


      ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΣΟΒΙΕΤ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

      ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΝ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΦΝΑΖΙ ΕΥΡΩΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΓΜΕΝΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ? ΠΟΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΘΟΥΝ ΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΣΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ? ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑΝΕ ...ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΟΤΙ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ...ΜΕΧΡΙΘ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟΥΣ ΟΦ ΣΟΡ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΟΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΑ Η ΝΑ ΑΥΤΟΕΞΟΡΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΟΙΑ

      ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΙΔΑΤΕ ΕΝΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ..ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ ΤΗΣ ΜΠΛΑΚΡΟΚ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ..ΤΟ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΜΙΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΡΘΕ... ....ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ Γ@@@@@θητε ΟΙ 3ΟΟ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΤΑΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ


      ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ


      ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ Η ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΖΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΘΑ ΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΕΝΦΙΑ? ΟΥΤΕ ΤΡΙΧΑ ΑΠ ΤΑ ΑΡΧυΔΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

      ΚΡΙΜΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΦΙΑ ΦΟΡΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ..ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΕ ΓΜΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΝΑ ΣΚΥΒΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΡΥΖΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ


      ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥ....ΠΟΛΛΑ PsOLIA ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΣΟΥΝ

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .