Προς δημοσίευση η προκήρυξη για την υποβολή προτάσεων για την «Ενίσχυση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020

Προς δημοσίευση είναι η προκήρυξη για την υποβολή προτάσεων στον Άξονα  Προτεραιότητας 1 «Ενίσχυση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας»
του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020. Πρόκειται για την πρώτη πρόσκληση που βγαίνει στο συγκεκριμένο άξονα προτεραιότητας, ενώ οι προτάσεις που θα επιλεγούν, θα χρηματοδοτηθούν από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α.) και από Εθνικούς Πόρους.

Η πρόσκληση αφορά στη χρηματοδότηση Επενδυτικών (Ερευνητικών) Σχεδίων συνολικής συγχρηματοδοτούμενης Δημόσιας Δαπάνης 2.500.000,00 €, ενώ η τελική εκδοχή της θα βγει εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος. 

Περισσότερες πληροφορίες και το προσχέδιο της πρόσκλησης υπάρχουν στην ιστοσελίδα της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης ΕΠ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020 www.pepdym.gr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια